XS
SM
MD
LG
20.03.2016 Administrator 1508

OFK Mladost Apa investira u svoju budućnost

Sa sigurnošću možemo da kažemo da posle mnogo godina OFK Mladost Apa opravdava naziv u svom bukvalnom smislu. To zaista i jeste Omladinski fudbalski klub utemeljen na mladosti kao osnovu od koje se sve dalje gradi i stvara. Zahvaljujući saradnji između OFK Mladost i FK Olimpik, Apatin vise ne mora da brine za fudbalsku budućnost. Nova uprava predvođena vrlo ambicioznim, ali pre svega vrednim i upornim Sretenom Kenićem kao i drugim sportskim radnicima i mladim trenerima ima jasan cilj a to je rad i ulaganje u mlađe kategorije kako bi se se stvorila što bolja baza za ono što svaki pravi klub i treba da ima. To je prvi tim sačinjen od igrača iz svoje fudbalske škole što svakako predstavlja dobar oslonac kako iskusnijim igračima koji sad za njega nastupaju tako i treneru Sretenu Vilotiću, koji će biti na slatkom mukama da sklopi mozik od tolikog spektra igrača što za svakog trenera predstavlja pravi izazov i zadovoljstvo.

Kako bi cela ova priča bila potpunija i imala smisla moraju da se stvore i neki materijalni uslovi za to. Naime uprava kluba se zdušno trudi da i sa te strane podigne klub na jedan viši nivo, unapređuje se infrastruktura na stadionu obnavljaju tereni svlačionice i drugi unutrašnji objekti. Kao vrhunac svega toga jesu postavljeni reflektori koji ne samo što služe kao mogućnost za održavanje noćnih utakmica i treninga nego i ulepšavaju celokupan ambijent na Stadionu kraj Dunava.

Sve ovo, a i mnogo toga što još nije rečeno rekli a hteli bi, uliva jednu nadu za lepšu i svetliju budućnost kluba kraj Dunava te stoga pozivamo i sve navijače i ljubitelje fudbala u Apatinu da dolaze na utakmice kako bi svi zajedno vratili fudbal na mesto koje mu pripada.