XS
SM
MD
LG

Trener Bala merka ponude

 

Trener Nikola Bala fudbalsku karijeru počeo je u matičnom klubu Sutjeske (Bačko Dobro Polje), a kasnije je nastupao za Novi Sad, GOŠK Jug (Dubrovnik), Mogren (Budva), Radnik (Bijeljina) i kao internacionalac nastupao je u Monpelje (Francuska), Durbash (Nemačka).U trenerskom poslu Nikola Bala dosad je vodio mnoge klubove, a najbolje uspehe postigao je sa Radnikom (Bijeljina), Sutjeska (Foča), a poslednji klub koji je vodio bio je srpskoligaš Dolina.

-„ Odlazak sa klupe Doline bila je moja lična odluka, jer nismo postigli očekivane rezultate u tom trenutku i zbog toga što su se neka dešavanja dogodila posle prerane smrti jednog velikog i uspešnog čoveka i predsednika Miroslava Kovača. Imao sam punu podršku uprave i navijača, ali sam sam prelomio, jer sam mislio da je to najbolje za klub u tom trenutku.“- kaže Bala.

Posle odlaska sa klupe Padinaca trenutno se odmarate u svom domu u Bačkom Dobrom Polju.

-„ U proteklih tri meseca odmorio sam se od trenerskog posla i imao sam vremena da posmatram dosta utakmica širom Vojvodine. Dobro mi je došla ova pauza, jer sam bolje upoznao fudbalska dešavanja u Srbiji, jer dugo nisam bio i niti radio ovde.“- kaže trener Bala.

Sigurno planirate da već u narednom periodu preuzmete neki klub..

-„Uželeo sam se rada, ali ne žurim sa izborom i znam da je naš trenerski posao težak i neizvestan, jer i kad imaš dobre rezultate nisi siguran da ćeš ostati na klupi. Svi klubovi su završili pripreme i sada će krenuti trka za bodove i mnogi će treneri nažalost biti pod moranjem da beleže dobre rezultate, a to nije lako niti svejedno.“- kaže Bala.

Nekoliko klubova iz zemlje kao i iz BIH i Crne Gore želelo je da vas angažuje u zimskoj pauzi.

-„ Imao sam kontakte sa ljudima iz nekoliko naših vojvođanskih klubova i bilo je nezvaničnih razgovora sa nekoliko klubova iz našeg regiona i sve je ostalo na tome. Ukoliko se pojavi i bude prava ponuda sigurno ću je prihvatiti, samo pod uslovima da se ambicije kluba poklapaju sa mojim trenerskim željama.“- kaže Bala.

 

 

Foto B.Stojkovski Trener Nikola Bala