XS
SM
MD
LG

OK Tara: Borba za Prvu ligu

Odbojkašice Tare ostvarile su novu pobedu u okviru Druge lige Srbije grupa Zapad protiv ekipe Putevi iz Prijepolja sa 3:1 (20:25, 21:25, 25:15, 17:25). Posle ovog kola Bajinobaštanke  dele treće mesto sa  ekipom Borca iz Čačka.

U utakmici  koja  nije  bila lepa za gledanje , jer su obe  ekipe  igrale u pod velikim pritiskom gostujuća ekipa iz  grada kraj Drine imala je više prisebnosti i želje, jer su   u prva dva seta  imale  bodovni  zaostatak za Putevima , ali su  sredinom setova , zavaljujući dobrom servisu uspevale da osvoje setove, a  tek u trećem domaća ekipa  je zaigrala  sigurnije i smanjila na 2: 1.

Četvrti set Tara je počela  sigurno i  tehnički na veoma viosokom nivou , jer su primači Marić i Glišić sigurnim  i jakim smečom  osvajale nove poene, a srednji bloker Sara Bulatović sa nekoliko blokova  napravila  u poenima koja je Taru dovela do konačnog rezultata 3: 1.

"Raduje nas što korektor Anđela Jovanović igra sve bolje, dizač  Jovana Jevremović  nalazi sigurnost u igri, a ostatak tima  ulazi u sve bolje periode igre. Želimo da budemo među prve tri ekipe na kraju sezone i plasiramo se u viši rang takmičenja. U subotu nam dolaze  devojke sa Kosova  i mi ćemo se potruditi da pre svega budemo dobri domaćini i da se deca osećaju prijatno i dobrodošla u naš grad, a na odbojkaškom terenu neka pobedi bolji. "-izjavio je predsednik kluba Mihailo Jevtić

Sastav  Tare: Andrijana Marić, Jovana Jevremović, Ivana Petković, Jelena Jokić, Anđela Jovanović, Sara Bulatović, Tatjana Glišić, Ružica Katanić, Aleksandra Stanić, Dragana Lazić, Tatjana Milanović, trener Dragan Pavlović.