XS
SM
MD
LG

Još jedna medalja za srpski i aranđelovački karate

Takmičari Karate kluba“Knjaz“ nastavljaju seriju uspešnih rezultata na Medjunarodnim takmičenjima. Poslednji primer je Evropska medalja na prvenstvu u Limasolu na Kipru. Poslednjeg dana šampionata starog kontinenta za kadete, juniore i mlađe seniore nastupile su i dve reprezentativke Karate kluba "Knjaz" iz Aranđelovca , Jovana Preković i Jovana Vulinović.

Po povratku iz Limasola na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" dve Jovane dočekali su klupski drugari, bliski prijatelji i rođaci a u Aranđelovcu ispred SRC "Šumadija" i ekipa Radio Televizije "Sunce" koja je zabeležila i prve utiske trenera Roksande Atanasov i njenih "učenika" Jovane Preković i Jovane Vulinović.

Doček za karate šampione na aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu - članovi Karate Reprezentacije Srbije sa prijateljima

Podsećamo , Jovana Preković je u kategriji – 61. Kg za mlađe seniorke osvojila tutulu vicešampiona Evrope jer je izgubila u finalnom meču od reprezentativke Hrvatske Tine Marić ,  sa minimalnih 1:0 .Na putu do finala Prekovićeva je ubedljiivo pobedila sve svoje protivnice i to Alana Kochieva sa 3:0, nemicu Anna Miggou sa 1:0, dok je u polufinalu savladala reprezentativku Slovačke  Miroslavu Kopunovu.
Druga reprezentativka Karate kluba "Knjaz" iz Aranđelovca Jovana Vulinović osvojila je peto mesto u kategoriji - 68 kg. Ona je u prvom kolu savladala favorita na ovom prvenstvu Ukajjinku Katerynu Mazarchuku i to sa ubedljivih 3:0. Na putu ka polufinalu pala je i reprezentativka Bosne i Hercegovine Delfina Tadić , na izjašnjenje sudija. U polufinalnoj borbi Jovana Vulinović je izgubila od reprezentativke Nemačke Johanne Kneer da bi konačno u borbi za medalju izgubila je od bugarke Aleksandre Stubleve rezultatom 2:1.

Prilog RTV "Sunce" iz Aranđelovca