XS
SM
MD
LG

Sombor : Bačkoligaši krenuli sa prijateljskim mečevima

Članovi Bačke fudbalske Lige sa područja opštine Sombor odigrali su juče tri prijateljske, kontrolne utakmice , a protivnici su im bili, na dve utakmice u Somboru članovi Područja,a u Čonoplji je odigran međunarodni fudbalski meč sa ekipom iz republike Hrvatske FK Bobota, članom IV Lige iz te susedne države.

Na igralištu kraj pruge, fudbaleri ŽAK-a su ugostili bukovački Omladinac, i u vrlo zanimljivoj i efikasnoj utakmici goste porazili sa 4:0(1:0) Oba trenera su isprobala raspoložovi potencijal igrača , na koje se računa u nastavku prvenstva,a efikasniji su bili igrači kraj pruge, koji su golovima Čuljka, N. Bulovića, Pavina i Milanovića porazili još nedovoljno pripremljeni sastav bukovčana, koji je nastupio sa deset igrača. Ovaj susret je sudio Petar Vorkapić-Nastasić iz Sombora.

Na Gradskom stadionu , u isto vreme igran je meč između domaćeg Radničkog i Korduna iz Kljajićeva, a minimalcem, golom Sekulića u 55 minuti, domaćin je slavio sa 1:0.Ovu utakmicu sudio je Dušan Lukić iz Sombora.

U Čonoplji je odigran međunarodni fudbalski susret, gde je domaća Sloga ugostila ekipu Bobote, kraj Vukovara, iz republike Hrvatske, člana tamošnje IV Lige. U ovoj utakmici slavili su gosti sa 1:2(0:1),a do prvog vođstva došli su golom sa bele tačke. Gol za domaćine postigao je Mladen Kovačević, a susret je vodio Aleksandar Bečanović iz Sombora.

Vlasta (Omladinac-B) i Rale (ŽAK) uvek su tamo gde igraju njihovi klubovi