XS
SM
MD
LG

Izborna skupština FSP Pančevo u Vršcu, predsednik Predrag Ratković

Izborna skupština FSP Pančevo održana je prostorijama Skupštine opštine Vršac. Na skupštini je bilo prisutno 34 delegata, od 37 delegata koliko je imalo pravo glasa. Pored delegata skupštine kao gosti bili su prisutni generalni sekretar FSV Uroš Milojković, dugogodišnji predsednik FSPP i član najužeg rukovodstva FSS Staniša Beljin, Zoran Momčilović, Stevan Mihailović i još mnogi drugi. Skup je otvorio dosadašnji predsednik Dejan Santrač koji je rekao:

 

FSP Pančevo - foto: B.Stojkovski

 

- Pozdravio bih sve prisutne delegate i goste naše skupštine i želeo bih da današnja skupština prođe u najboljem redu isto kao što smo radili prethodnih četiri godina.
Generalni sekretar FSV Uroš Milojković pozdravio je sve prisutne i pohvalio dosadašnji dobar i uspešan rad FSP Pančeva. Izabrano je radno predsedništvo koje je vodilo skupštinu predsednik Pavel Roharik, Milorad Stoilkovski i Zoran Janović. Posle usvajanja izveštaja o radu u proteklom periodu pristupilo se glasanju za predsednika koji je jednoglasno izabran Predrag Ratković, a za potpredsednika Pavel Roharik. U Izvršni odbor izabrani su: Predrag Perović, Goran Medaković, Zoran Janović, Milorad Stoilkovski, Stevan Korolija, Novica Anđelovski, Goran Mrđa, Zoran Nikolić, Dejan Potočan, Dragan Stanković. Zlatnu plaketu za dugogodišnji uspešan rad u FSPP dobio je Staniša Beljin i posthumno Miroslav Kovač predsednik FK Dolina čiju je plaketu primo Predrag Perović predsednik FSO Kovačica – Opovo.

Novoizabrani predsednik Ratković rekao je:
- Zahvalio bih se na poverenju i moram da istaknem da je ovo za mene velika čast i obaveza biti na čelu ovog saveza. Počeo sam kao fudbaler, sudija i dugo godina sam u fudbalu sada kao sportski radnik i verujem da ću zajedno sa vama mladim ljudima i svojim iskustvom uspeti da nastavimo dobar i uspešan rad ovog saveza.