XS
SM
MD
LG

Streličarstvo: Strelom u metu u hali 1 „Beogradskog sajma“

BEOGRAD, 27. novembar (Info centar).- Streličarski savez Srbije, uz ukusno uređen štand ima i poligon u hali 1 „Beogradskog sajma“ na ovogodišnjem Sajmu sporta koji je počeo u petak 27. novembra u Beogradu.

Na poligonu su prvog dan bili predsednik Streličarskog saveza Srbije Dragan Svilanović, selektor Miljko Čolović, istaknuti trener Svetlana Popović, kao i drugi ugledni streličarski radnici i stručnjaci, a brojne reprezetativce predvodio je Luka Popović iz beogradskog Elit arčerija, stipendista MOS.

Streličarski sport predstaviće se u subotu u 12 časova na poligonu gde je postavljena i strečirska meta.

Na svečanom otvaranju, učesnike i brojne posetioce, pozdravio je Vanja Udovičić minstar omladine i sporta Srbije koji je istakao:

- Ako se posle ovog sajma makar jedan dečak ili devojčica odluče da počnu aktivno da se bave sportom, ispunili smo jedan od naših najvažnijih ciljeva.

Učenicima i brojnim gostima, među kojima je bilo mnogo istaknutih sportista i sportskih radnika, pa je naziv sajma „Susret šampiona“ bio sasvim na mestu, obratili su se i Nikola Nikodijević predsednik Skupštine Grada Beograda i Tim Kartrajt direktor kancelarije Saveta Evrope.

Sajam, koji organizuje Sportski savez Srbije uz veliku podršku Ministarstva omladine i sporta Srbije trajaće do nedelje 29. novembra. Pomogli su orgnizaciju Koka Kola sistem i Derbi banane.Ulaz je slobodan.