XS
SM
MD
LG

Izborna skupština GFS Pančevo: Predsednik Goran Medaković

U prostorijama fudbalskog saveza Pančeva održana je Izborna skupština GFS Pančeva. Na skupštini je bilo prisutno 20 delegata koji su jednoglasno izabrali predsednika Gorana Medakovića. U izvršnom odboru izabrani su predsednik Goran Medaković, potpredsednici Dragan Lukić, Đukić Đurđe, članovi Zoran Naunković, Zoran Radojković, Muhamed Cimorotić, Branislav Siljanovski, Nebojša Petrović, Bojan Jevtić. U nadzornom odboru su Mihailović Stevan, Zoran Nešković i Branko Stojkovski. Skupštinu je otvorio dosadašnji predsednik GFS Pančeva Predrag Ratković koji je rekao:


Drugi zdesna predsednik Goran Medakovic: foto - B.Stojkovski

Pozdravio bih sve prisutne delegate skupštine i želim da novo rukovodstvo koje bude izabrano nastavi započeti posao koji smo mi radili u proteklih četiri godina i da ovaj savez bude još bolji i uspešniji.

U diskusiji učestvovali su svi delegati i jedinstven zaključak je bio da će novi predsednik sasvojim saradnicima imati težak zadatak da povrati fudbal na gra+ne koje je nekad bio u gradu Pančevu.

Novoizabrani predsednik Goran Medaković posle izbora rekao je:

Nije bilo lako prihvatiti ovakvu obavezu, ali uz pomoć mojih saradnika verujem u bolje dane fudbala u našem gradu. Pred nama je težak zadatak, jer svi zajedno znamo u kakvoj su situaciji klubovi i svi moramo delovati kao jedan kako bi se svi klubovi iz našeg regiona što lakše takmičili i funksionisali.