XS
SM
MD
LG

Izborna skupština TO GFS Pančevo: Predsednik Nebojša Petrović

U prostorijama fudbalskog saveza Pančeva održana je Izborna skupština trenerske organizacije. Na skupštini je bilo prisutno 24 delegata koji su jednoglasno izabrali za predsednika Nebojšu Petrovića - Maradonu. Potprednik trenerske organizacije je Goran Mrđa, a u Izvršni odbor izabrani su Miroljub Ostojić, Aleksandar Stevanović, Dejan Žarkov, Nenad Stojčić, Petar Divić. Predsednik TO FSS Miroljub Ostojić prvi se obratio delegatima i rekao je:


Predsednik Nebojša Petrović: foto - B.Stojkovski

Pozdravio bih sve kolege koje su prisutne i želeo bih da napomenem da su mnoge stvari bitne da mi treneri u budućnosti imamo što bolji status. Mi svi imamo zajednički dve bitne stvari da zaštitimo našu struku i rad i da stvaramo nove uspešne trenere. Drago mi je da vidim dosta mladih trenera i radićemo na tome da se naš posao vrednuje i da bude zaštićen i moram da istaknem da su treneri i igrači najvažniji u klubu i za to se moramo zajednički izboriti.

Posle izbora novi predsednik Nebojša Petrović - Maradona rekao je:

Zahvalio bih se svima na ukazanom poverenju i moj cilj i zadatak biće da trenerima obezbedimo što bolje uslove zarad i edukaciju. Želim da u narednom periodu poboljšamo rad sa mlađim kategorijama u klubovima našeg saveza i da u rad uključimo što više mladih trenera.