XS
SM
MD
LG
02.11.2015 Administrator

DLZ: Tara - Putevi Trendteks 3:0

Odbojkašice Tare iz Bajine Bašte  ostvarile su novu pobedu u drugoj ligi Zapad  nad ekipom Puteva iz Prijepolja. Iako su bile oslabljene neigranjem libera Jelene Jokić  zbog  povrede  bajinobaštanske Vidre  dale su sve od sebe  da osvoje nova tri boda koja su ih zadržala na deobi drugog mesta na tabeli sa ekipom Tutina.

Rezultat po setovima bio je: 25:19,25:15,25:20.


Iako su Putevi u prošlom kolu pobedili Mokru Goru, a dosadašnji skor između  ova dva kluba  ubedljivo na strani  gostujuće  ekipe  nije se moglo primeiti  da  je Tara imala  dilemu. Pokušao je trener Puteva  u početku drugog seta da konsoliduje  svoju ekipu, pa su  gošće došle do izjednačenja, pa kratkog vodstva, ali je to sve što su im domaće igračice dozvolile. Srednji blokeri Sara Bulatović i Ivana Petković postavili su neprobojan zid na mreži.

Od početka prvog seta  Tara je  silovito napadala preko primača Tatjane Glišić i korektora  Ane Milenković, a  dizač Jovana Jevremović  ravnomerno je raspoređivala lopte  dobijene od novog libera Tare Aleksandre Stanić.

- Zaista sam ponosan na  naše igračice i način na koji su odigrali ovu utakmicu. Pojačanja koja smo doveli iz beogradske Vizure  prave razliku na terenu i opravdavaju poverenje koje imamo prema njima, a ujedno u ovakvim utakmicama  one stiču  igračko iskustvo. Delimo drugo mesto na tabeli  i želimo da  i u narednim nedeljama ostanemo u samom vrhu. U sredu putujemo na  naše Kosovo u Zubin Potok i   ako Bog da zdravlja  uspećemo  i tu da uknjižimo nova tri boda - izjavio je predsednik kluba Mihailo Jevtić.

Dobre igre i pobede  nisu ostale nezapažene u gradu kraj Drine, pa je sve više gledaca u gradskoj hali.


Mokra Gora 0 : 3 Gimnazijalac
Tara 3 : 0 Putevi Trendteks
Zlatibor 3 : 1 Crnokosa
Ekonomac 2 : 3 Tutin Dalas
Borac 2 : 3 Trstenik
Tabela
Poz Tim Utak Pob Por Bod
1 Gimnazijalac 3 3 0 9
2 Tutin Dalas 3 3 0 7
3 Tara 3 2 1 7
4 Zlatibor 3 2 1 6
5 Ekonomac 3 1 2 5
6 Borac 3 1 2 3
7 Putevi Trendteks 3 1 2 3
8 Trstenik 3 1 2 2
9 Mokra Gora 3 1 2 2
10 Crnokosa 3 0 3 1