XS
SM
MD
LG

ORK Bor se pojačao i ojačao

Rukometaši Bora, nakon prošlosezonskog opstanka, u Prvoj ligi „Istok“ uspešno debitovali u prvoj kontrolnoj utakmici u Aleksincu. Rukometni klub iz grada bakra najavio napad na sam vrh tabele.

 

Borski rukometaši u prvoj kontrolnoj utakmici juče odigranoj u Aleksincu izvojevali su pobedu na gostujućem parketu 28:31 (12:17). Naime puleni Jugoslava Petrovića u 42.minutu imali su vođstvo od 14:25 te je novi strateg Borana ukazao priliku mlađim igračima da se dokažu.

ORK Bor je minule sezone  u poslednjem kolu izborio opstanak pod vođstvom Đorđevića koji je u zimskom prelaznom roku zamenio Bralovića na klupi u gradu bakra.

Borani su svoj igrački kadar pojačali, u letnjem prelaznom roku, dovođenjem iskusnih igrača i Crvene zvezde iz  Beograda, a novi Upravni odbor sačinjen od iskusnih sportskih trudbenika najavljuju još novina u samom klubu.

Rukometni klub iz Bora za vikend, u subotu, nastupiće u Boljevcu na rukometnom turniru, rame uz rame sa Jagodinom, timom „Rtnja“ iz Boljevca i ekipom Brestovca.

Start šampionata Prve rukometne lige „Istok“ zakazan je za 19. septembar kada, u Boru gostuje ekipa Blace.