XS
SM
MD
LG

Metalac počeo pripreme

Košarkaši Metalca počeli su pripreme za novu sezonu u Aba ligi. U odnosu na prošlu sezonu,klub su napustili igrači kojima su istekli ugovori Ljubičić, Protić, Otašević i Jeremić, koji prema nekim informacijma vodi pregovore oko produženja saradnje. Sa Nemanjom Todorovićem je prekinuta saradnja.


Foto: bostonherald.com

Za sada klub je pojačao srpski reprezentativac na poziciji pleja  Stefan Pot, koji dolazi iz rumunskog prvaka Asesofta, a pre njih igrao je za Vojvodinu. Na pripremama su se pojavili i igrači koji su bili na pozajmicama.To su Ljubomir Čampara iz Vojvodine, Kočović i Božidar Babović iz Spartaka i junior Pavle Cvetinović. U klubu su ostali glavni nosioci igre Đorđe Majstorović, Nikola Jevtović, Dušan Kutlešić, Nikola Malešević, Marko Jošilo trenutno je sa reprezentacijom BIH na pripremama, te zlatni orlić Petar Rakićević i mladi Luka Vuksanović. Od prvog septembra  ekipi će se priključiti i Boris Bakić.

Prvi čovek Metalca, Boško Đukanović je u izjavi našem novinaru istakao da pripremama treba da se priključi i najveće pojačanje ovog kluba, centar Darko Miličić. On će svakako biti pravo osveženje za ovaj klub, a budući da poseduje ne osporan kvalitet biće pravo pojačanje.