XS
SM
MD
LG

Radnički bolji od Sutjeske u Brzeću
U prvoj kontrolnoj utakmici na pripremama niški superligaš savladao je crnogorskog predstavnika u kvalifikacijama za Ligu Evrope rezultatom 1:0. Jedini gol na utakmici postigao Saša Marjanović u 12. minutu. Na stadionu Kopaonika u Brusu Radnički je igrao sa dve postave po poluvremenu, dok je Sutjeska iz Nikšića veći deo meča igrala sa jednom postavom jer se sprema za kvalifikacije za Ligu Evrope i duel sa Debrecinom.
490x370-sasa-marjanovic.jpg
Saša Marjanović bio je precizan u 12. minutu; foto: Vanja Keser

Jedini gol postigao je glavom Saša Marjanović u 12. minutu nakon centrašuta Petra Đuričkovića iz kornera. Najbolju šansu Radnički je imao u 29. minutu posle kornera, kada je udarac Radoša Bulatovića izblokiran ispred gol-linije.  U nastavku je zaigrala druga postava, u kojoj su igrači na probi Babović i Rus Biljalov Izet. Sledeću proveru Radnički će imati 29. juna protiv Kopaonika, a 3. jula će se sastati sa Novim Pazarom.

RADNIČKI - SUTJESKA 1:0 (1:0)

RADNIČKI: Aleksandar Jovanović, Petrović, Mršević, R. Bulatović, Tomić, Kolarević, Marjanović, Đuričković, Aleksandar Jovanović, Pejčić, Ašćerić (Mrkić). Drugo poluvreme: Filipović, Miokov, D. Bulatović, Đorđević, Lakić-Pešić, Petković, Mitrović, Babović, Apostolović, Todorović, Biljalov Izet.

SUTJESKA: Radović, Šofranac, Ognjanović, Stijepović, Lukić, Nikolić, Vujović, Kovačević, Vučić, Božović, Fukui.