XS
SM
MD
LG

Održana Skupština RK Topličanin, Aleksandar Đorđević novi predsednik kluba

Na zahtev Nadzornog odbora sa obrazloženjem da se Upravni Odbor od kraja sezone nije sastajao a da su pred klubom brojne obaveze, održana je vanredna a kasnije se ispostavilo i izborna Skupština Rukometnog kluba Topličanin. Na samom početku, pre ikakve rasprave, tada još uvek aktuelni predsednik kluba Toma Kovačević podneo je ostavku na mesto predsednika čime je prestao i mandat celom UO.
– Došlo je do neslaganja oko dalje politike kluba. Mi smo hteli da nađemo način za neku jeftiniju varijantu za narednu sezonu da okosnicu tima čine domaći igrači jer smatramo da je oslanjanje na igrače sa strane previše skupo za klub. Moja je greška što nisam od poslednje utakmice sazvao Upravni odbor i želim novom rukovodstvu puno uspeha u daljem radu a mi koji danas napuštamo UO i dalje ostajemo u klubu i pomoći ćemo koliko budemo mogli. Na kraju moram reći da je u periodu od kada sam bio na čelu kluba opština finansijski mnogo pomogla i da me čudi i iznenađen sam što za današnju skupštinu nisu pozvani većnik za sport i predstavnici Sportskog saveza Prokuplje, rekao je dosadašnji predsednik RK Topličanin Toma KovačevićU nastavku skupštine za novog predsednika RK Topličanin izabran je Aleksandar Đorđević, dosadašnji član UO, bivši rukometaš Topličanina i direktor TSC-a.

rksk

Na predlog Đorđevića za nove članove uprave izabrani su Ljubiša Milosavljević, Saša Stanković, Dragoljub Durutović, Branislav Bojović, Zoran Jovanović, Goran Stanković, Božin Jovanović, Goran Jović, Saša Radić, Vladimir Mitić, Ljubomir Janićijević, Bratislav Dunjić i Saša Stošić.
– Zahvalio bih se članovima Skupštine na podršci a zahvaljujem se i dosadašnjim članovima UO sa kojima sam imao odličnu saradnju ali mislim da je neko treći ovde umešao prste i hteo sve da pokvari. Čeka nas ozbiljna sezona, ozbiljan i jak rang takmičenja i moramo što pre da počnemo sa pripremama i da iskristališemo sa kojim snagama ulazimo u naredno prvenstvo, koje će biti mnogo zahtevnije nego predhodno. Očekujem da svi radimo na dobrobit Topličanina i predložio sam da narednu skupštinu održimo po okončanju jesenjeg dela prvenstva, da vidimo gde smo i ko je koliko uradio, rekao je novoizabrani predsednik Rukometnog kluba Topličanin Aleksandar Đorđević.