XS
SM
MD
LG
29.03.2015 Administrator

Nastavljena donacija klubovima

Fudbalski savez Grada Čačka ne posustaje sa akcijom pomoći fudbalskim klubovima sa teritorije našeg grada. Ovoga puta kampanja direktne pomoći svojim članovima ogleda se u donacijama u vidu kopački i lopti. Ovaj put poklone su dobili su fudbalski klubovi Prijevor i Planinac. Povodom ove akcije Generalni sekretar fudbalskog kluba „Prijevor“ Boban Dragićević je istakao:

- U ime našeg kluba moram da odam jedno veliko priznanje rukovodstvu Fudbalskog saveza Grada Čačka na čelu sa predsednikom Nenadom Stankovićem koje čini ogromne napore da klubovi sa seoskih područja funkcionišu što bolje i na taj način stimulišu i nas koji smo u upravama klubova da svako od nas da maksimum u našem radu, a sve sa ciljem da se što više omladine bavi sportom tj. fudbalom.

Ispred naše organizacije predstavnicima klubova kopačke je uručio Nenad Stanković, predsednik FSG-Čačka, koji je rekao:

- Fudbal u Čačku živi i u njemu se dobro. Pošto uvek može bolje mi ćemo dati svoj maksimum kako bi poboljšali stanje u svim klubovima sa teritorije našeg grada, a vreme jedino i pravično ume da sudi o ljudima i njihovim delima a mi smo ga iskreno posvetili razvoju čačanskog fudbala. Siguran sam da ovakve akcije podižu funkcionisanje klubova na viši i bolji nivo.