XS
SM
MD
LG

U Kraljevu otvoren internet kafe novo stecište sportista

Sinoć na svečan način u Kraljevu otvoren sportski kafe internet bar "M". I ništa ne bi bilo čudno da ovo buduće mesto za okupljanje sportista i sportskih radnika nije na lokaciji gde je poniklo nekoliko odbojkaških veličina. A vlasnik je Milan Simojlović bivši odbojkaš a već dugo godina statističar u mlađšim odbojkaškim slekcijama Srbije. Na okupu i ostali sportisti iz čuvene kraljevačke Karađorđeve ulice. Bilo je tu bivših fudbalera, rukometaša, košarkaša a dominatno mesto zauzimali su odbojkaši.

- Kafić je opremljen u odbojkaškom ambijentu. Tu su na zidovima dresovi iz reprezentacije i klubova naših najuspešnijih igrača poniklih upravo u ovom delu grada. Zidove krase dresovi reprezentativca Vlade Petkovića, zatim moj sa juniorskog prvenstva u Brazilu a tu je i majica Ivana Todorovića koji trenutno igra u Francuskoj ligi. Ovde su karijeru započeli Tomislav Popović i Filip Vrndić, sada sudije na Super odbojkaškoj ligi... Tu su i serija slika od pre dvadeset godina kada mnogi od nas nismo ni sanjali da ćemo jednog dana karijeru ostvariti preko sporta - kaže Simojlović koji je sa svojom porodicom: majkom, ocem, suprugom i svoje troje dece napravio pravi ambijent.

Ovaj internet kafe biće varlesom dostupan ekipama i sportistima i naravno predstavnicima sedme sile koji su, takođe, bili među zvanicama na otvaranju ovog objekta.

- Ovaj prostor krasi odbojkaška lopta a zatim i bezbroj medalja sa mnogih takmičenja na kojima sam bio neposredni učesnik. Ovih dana očekujem i dres od još jednog Petkovića. To je dar nekadašnje odbojkašice Termala, Poštara, Vojvodine i Partizana iz Sremskih Karlovaca Vesne Petković, inače sestre nadaleko poznate braće Petković, Veljka eks reprezentativca sada kapitena Vojvodine i Vlada aktuelnog nosioca igre najbolje selekcije Srbije.

Druženje je trajalo do duboko u noć. Bilo je veselo a glasna muzika nije smetala stanarima zgrade pošto su i oni bili aktivni učesnici ove sportske žurke.

 

Simojlović sa dve Andjelke, trenerom Tijanic i suprugom, desno

Bilo je to sportsko veselo veče

Gosti dočekivani kao rod rodjeni Foto: Stole