XS
SM
MD
LG

Ragbi 13: Kup Srbije, žreb četvrtfinala

Žreb za četvrtfinale Kupa Srbije je spojio prošlogodišnje osvajače trofeja u najmasovnijem takmičenju Dorćol i Radnički iz Nove Pazove, dok Partizan dočekuje Tašmajdan Tigrove u drugom prvoligaškom dvoboju. Bijeli zečevi će prvi put putovati u Niš, dok Crvena zvezda igra sa Sokolom.

Nakon registrovanih utakmica prvog kola Kupa Srbije u prostorijama Federacije u Beogradu izvučeni su parovi četvrtfinala.

Najpre je izvučen tim Radničkog iz Niša, a odmah potom i Bijeli zečevi, što znači da će Banjalučani prvi put gostovati na jugu Srbije.
Potom je za domaćina drugog para izvučen Partizan, a za tim koji će im gostovati Tašmajdan Tigrovi, što će biti drugi duel ovih rivala ove sezone. Prvi su dobili „crno-beli“ po blatnjavom terenu u drugom kolu Prve lige.
Treći par činiće Soko i Crvena zvezda, što će biti prvo gostovanje šampiona u Vranju od prijateljskog odmeravanja snaga pre više od tri godine.
Na kraju, domaćin četvrtog para voljom žreba biće Radnički iz Nove Pazove, dok je jedini preostali tim u „šeširu“ ostao branilac trofeja Dorćol. Ovaj par je ujedno i repriza četvrtfinala od prošle sezone, a dueli ova dva tima tradicionalno donose veliki broj poena, pa igru bez kalkulacija treba očekivati i u prvoj Kup utakmici ovih rivala u Novoj Pazovi.

Četvrtfinalni dueli su zakazani za vikend 18./19.april.