XS
SM
MD
LG

Milenko Sebić sportista godine Opštine Trstenik

Za najboljeg sportistu u 2014. godini u opštini Trstenik proglašen je Milenko Sebić, Trsteničanin i član streljačkog kluba „Crvena Zvezda“ . U Domu kulture Trstenik sinoć je održana manifestacija „Izbor za sportiste godine opštine Trstenik za 2014. godinu“. Nagrade najboljima, za rezultate postignute na sportskim terenima tokom proteklih 12 meseci, dodeljene su u sedam kategorija: najuspešnije škole u sportskim takmičenjima, najbolji sportski radnici, najbolji trener, najbolji sportski klubovi, najbolji pionirski sportisti, najbolji juniorski sportisti, najbolji seniorski sportisti i najbolji sportista.

Za sportistu godine u opštini Trstenik proglašena je je Milenko Sebić, trsteničanin i član streljačkog kluba „Crvena Zvezda“ . Milenko Sebić je u član streljačke reprezentacije Srbije i zajedno sa Stevanom Pletikosićićem i Nemanjom Mirosavljevim, osvojio je bronzanu medalju na Svetskom prvenstvu u Granadi, u gađanju malokalibarskom puškom u ležećem stavu. Pored ovog rezultata Milenko je ove godine oborio i dva nacionalna rekorda na takmičenju u Sloveniji. Sebić se u program dodele nagrade uključio putem video linka jer se trenutno nalazi na državnom prvenstvu u Minhenu. Milenko se u svom obraćanju zahvalio Opštini Trstenik i svojim sugrađanima koji su mu pružili podršku. „Prethodna godina je najuspešnije godina je najuspešnija godina u mojoj karijeri. Pored svih uspeha istakao bih osvajanje bronzane medalje sa reprezentacijom Srbije na Svetskom prvenstvu u Grenadi, a nagrada grada iz koga potičem je za mene veoma značajna i možda najdraža. „ rekao je Milenko Sebić u svom obraćanju prisutnima na manifestaciji. U ime Opštine Trstenik prisutnima se obratio predsednik Opštine, Miroslav Aleksić: „Rezultati koje su sportisti postigli u ovoj godini zaslužuju pažnju i divljenje. Svi zajedno i svako od vas pojedinačno na najbolji način reprezentovao je sport i opštinu Trstenik i na tome vam se zahvaljujem. Kao lokalna samouprava, bez obzira na tešku situaciju, trudimo se da u saradnji sa Sportskim savezom izdvojimo sredstva za sport i sve vaše aktivnosti. U ovom trenutku to nije lako, ali izdvajanje za sport i vrednosti koje sport promoviše nikada nije trošak već je ulaganje pa ćemo se i u narednom periodu truditi da ta ulaganja budu na istom ili na još većem nivou.“, istakao je predsednik Opštine Trstenik Miroslav Aleksić U konkurenciji za sportistu godine bila je i drugoplasirana Sandra Zdravić, karatistkinja kluba „Prva petoletka“ Trstenik, koja je pored brojnih medalja osvojila i bronzanu medalju sa borba timom na Evropskom prvenstvu u cirihu kao i Vladan Mladžić član rukometnog kluba „Prva petoletka“ koji je proglašen za najboljeg levog beka Prve lige „Zapad“. Najbolji sportski klub Opštine Trstenik u 2014.

Godini je Aero-klub, najbolji trener Milan Đorđević trener Rukometnog kluba Prva petoletka, najbolji sportski radnik je predsednik Aero kluba Goran Bošković. Najbolji sportista u kategoriji pionira je Tanja Petrović iz Kuglaškog kluba „Prva Petoletka“, najbolji juniorsko-kadetski sportista Ivana Nedeljković iz karate kluba „Prva Petoletka“. Najbolja škola je OŠ „Živadin Apostolović“. Najbolji sportski klub Opštine Trstenik u 2014. Godini je Aero-klub, najbolji trener Milan Đorđević trener Rukometnog kluba Prva petoletka, najbolji sportski radnik je predsednik Aero kluba Goran Bošković. Najbolji sportista u kategoriji pionira je Tanja Petrović iz Kuglaškog kluba „Prva Petoletka“, najbolji juniorsko-kadetski sportista Ivana Nedeljković iz karate kluba „Prva Petoletka“. Najbolja škola je OŠ „Živadin Apostolović“.