XS
SM
MD
LG

KK Sloga: Tesko bez kapitena

 

Košarkaši Sloge nisu uspeli u prošlom kolu da iznenade tim FMP-ea. Doživeli su poraz ali igrom koju su prikazali čini se da mogu biti zadovoljni. Bila je to dobra utakmica koju je putem malih ekrana mogao da odgleda veliki broj ljibitelja sporta. Da li je moglo da se učini nešto više.

- Teško je bilo šta reći jer kao prvo FMP je odlična ekipa koja ništa ne prepušta slučaju. Najčešće dobro otvore meč, što je bio slučaj i sa nama. Mi smo loše krenuli a oni su znalački nizali poene, bili veoma uspešni u šutiranju trojki (11-8) i to su na kraju materijalizovali, odnosno sačuvali. Mi smo uspeli pred kraj da se približimo i dođemo na minimalnu razliku ali smo ipak ostali kratkih rukava - kaže Zoran Petroviuć, trener Sloge analizirajući meč prošlog kola odigranog u Železniku.

Sloga na ovoj utakmici nije mogla da računa na dvojicu iskusnih igrača koji su do sada bili prve violine.

- Da, zbog povrede na utakmici sa Vojvodinom u timu nije bilo kapitena Saše Đorđevića čiji se izostanak i te kako osetio kao i odsustvo Milana Vulića koji se je nezgodno pao na ovoj utakmici u Beogradu. Sa mladim igračima osim egal igre u finišu ništa više nismo mogli da učinimo - dodaje Petrović.

 

 

Sasa Djordjevic, kapiten Sloge foto: Stole