XS
SM
MD
LG

Sombor : Biciklisti "S-TIM-a" uspešni na takmičenju u Novom Sadu i Vrdniku

Finiš ovogodišnje sezone biciklisti iz BK „S-TIM“ iz Sombora, obeležili su trijumfalnim nastupom na poslednjoj brdsko-kriterijumskoj vožnji u Novom Sadu i Vrdniku, minulog vikenda , kada su njihovi članovi osvojili ukupno 22 medalje, i bili najuspešniji klub na ovom takmičenju.

U pionirskoj konkurenciji kod dečaka, Mihajlo Stolić je uzeo srebro u brdskoj vožnji, a Igor Nadoveza bronzu. Kod pionirki, Nikolina Josić je pobedila u obe vožnje, a njena imenjakinja Simin bila je bronzana u kriterijumu.

Aleksa Kozoderović je pobednik u brdskoj konkurenciji pionira,a srebrom se okitio u kriterijumu. Lazar Dedić je pobedio u kriterijumu,a bronza mu je pripala u brdskoj vožnji. Kod pionirki je briljirala Mirjana Odanović sa dve nove medalje.

Kod kadeta, Veljko Stojnić je pobedio na brdu, i bio drugi u kriterijumu, dok je Dušan Hrnjački osvojio bronzu u brdu.Kadetkinje, Ivana Vilim i Milica Janković zatvorile su sezonu sa po dva zlatna i srebrna odličja. Junior, Andrej Hernaus je u oba nastupa zauzeo treće mesto i osvojio dve bronze.

Do svog prvenca stigao je i Slobodan Ninkov među seniorima, i trećeg mesta u kriterijumu, gde je i Srđan Omaković prigrlio bronzu.

Pored njih , sjajne nastupe su imali i Aleksandar Pavasović,Vanja Đurica,Darko Đuran, Milovan Bajčetić i braća Kristijan i David Gulači.

Rekordnim brojem osvojenih medalja u jednom danu, završili smo jednu uspešnu sezonu, što nije pošlo za rukom ni većim klubovima, a ovogodišnji bilans medalja na brojnim takmičenjima na kojima smo učestvovali, govori samo o tome koliko smo prvrženi sportu kojim se bavimo. Bilans medalja  je : jedna sa Balkanskog prvenstva,jedna sa igara nacija u Turskoj, 26 državnih, 28 medalja sa vojvođanskih takmičenja i preko 50 sa kupova gradova Srbije, a sve one govor e o kakvom podvigu  i rezultatima je reč, stoji u saopštenju  iz BK „S-TIM-a“ iz Sombora

Biciklisti somborskog "S-TIM-a" sa osvojenim medaljama na tekmičenju u Novom Sadu i Vrdniku