XS
SM
MD
LG

Valjevcima u Vrujcima "13-ica" za sreću

Na Konferenciji klubova Srpske lige Zapad nije moglo bez podvale, a kakve do valjevske.Pošto je uspešno okončao zamrzavanje Stare dame iz Parka Pećina nesmenjivi, ponovo sa "poslednjom šansom"  Milan Milinović, kao što je "smrzao" FK Budućnosti je zaledio je svoj status u fudbalskim forumima Zapadne Srbije. Ali samo na jedan sat. Ekspresno je po završetku zasedanja zonaša na predlog p.p. FSRZ Srbije Časlava Lukića promovisan brže bolje u predsednika Konferencije klubova Srpske lige Zapad.

Samouverni Lozničani i Ljubičani (desno) u Vrujcima

Osim utvrđivanja činjeničnog stanja, o evidentnoj krizi fudbala u Zapadnoj Srbiji, talasu gašenje klubova, kao posledice sveukupne krize, nažalost i više od toga, totalne dezorganizacije u rukovođenju u klubovima, nije bilo volje za razmatranje problema i traženja izlaza, počev od toga ko, kako i šta radi u fudbalskom sportu.

Bez posebnih zahteva osim smešnog Lozničana da na startuju kao domaćini,da bi nastavili niz uspeha, svi predstavnici klubova (izostao samo iz FK Jošanica) su bez posebnih zahteva s nestrpljenjem iščekivali ishod žreba. Sreća je poslužila Semendriju 1924 da dobije jedinicu, a potom su izvučeni i ostali redni brojevi: 2. Šumadija (Aranđelovac), 3. Železničar (Lajkovac), 4. Jošanica, 5. Bane, 6. Šumadija 1903 (Kragujevac), 7. Sloga (Požega), 8. Polet (Ljubić), 9. Jasenica 1911 (S. Palanka), 10. Karađorđe (Topola), 11. Zvižd (Kučevo) 12. Rudar (Kostolac), 13. Budućnost Krušik 2014, 14. Pobeda (Beloševac), 15. Jedinstvo (Ub), 16. Loznica.

Na premijeri 16. i 17. avgusta sastaće se : Semendrija 1924-Loznica, Šumadija(A)-Jedinstvo, Železničar –Pobeda, Jošanica –Budućnost Krušik 2014, Bane –Rudar, Šumadija 1903-Zvižd, Sloga(P) -Karađorđe, Polet –Jasenica 1911.

Da sve bude regularno i bezbedno potrudiće se komesari : Svetislav Marušić(suđenje), Milan Popović (takmičenje), Mihailo Bogdanović (bezbednost) i Nebojša Krstić(disciplinski sudija).

                                                                          PRIJATELJ  SVETA SPORTA  

   AUTO CENTAR   BUCA VALJEVO

   NUDI NAJKVALITETNIJI I NAJJEFTINIJI AUTO GAS

ZA VOZILA I DOMAĆINSTVA

      NA ŠABAČKOM PUTU - NON STOP

    NAJVEĆI IZBOR AKUMULATORA SVETSKIH MARKI 

U KNEZ MIHAILOVOJ -STARI GRAD - I NA ŠABAČKOM PUTU

  NAJPOVOLJNIJA PONUDA  POLOVNIH AUTOMOBILA

       AUTO CENTAR   BUCA  VALJEVO

    ŠABAČKI PUT BB  TEL: 014-287-400 I 064 – 232-85-71