XS
SM
MD
LG

Sombor: Veterani startuju u ponedeljak

Ukoliko vrtemenske prilike dozvole, takmičenje na otvorenom prvenstvu u malom fudbalu , nastavlja se u ponedeljak odigravanjem trećeg kola po grupama, a novina na ovoj letnjoj zabavi je start takmičenja ekipa veterana. Četiri ekipe igrača starijih od 35 godina odigraće ligu , svako sa svakim, a pobednik će biti ekipa koja sakupi najviše bodova.

U petak su odigrane tri utakmice i postignuti su sledeći rezultati : "Maxi-taxi"-"tri tačke" 1:4, Gakovo- Ravangrad Gradina  4:0 i jedini meč bez golova : Diskoteka Opera-Max moda  0:0. Takmičenje u grupi "B" je završeno u prvoj fazi i poznate su ekipe koje su stekle pravo nastupa u nastavku."Tri tačke" sa 9 i Gakovo sa 6 bodova čekaju protivnike za nastavak u eliminacionoj fazi takmičenja. U grupi "A", "Ko može, hoće" ide dalje, a ko će uz njih biti drugi odlučiće mečevi koje igraju KMF Sombor i Foto centar.

Pionirske ekipe nastavljaju takmičenje odigravanjem utakmica trećega kola 

Zapisničar i jedan od organizatora, Peđa Mandić ,sudija Marjanović Boban i idežurne članice ekipe koja brine o eventualnim povredama takmičara

Darko Konjović (crveni dres)

Na tribinama je dosta aktivnih navijača koji zdušno navijaju za svoje ljubimce

Nikola Purić upućuje šut ka golu Stankovića