XS
SM
MD
LG

Dragan Stanković: Nećemo izgubiti u Nišu

Da nije bilo poraza u prvom kolu protiv Vinetrsporta, igrali su bez kažnjene prve ekipe, fudbaleri trenera Dragana Stsankovića ispunili bi plan za prvi deo sezone. Bez obzira na to Piroćanci se , zajedno sa ekipom Niša 92 nalaze na deobi prvog mesta, što dovoljno govori o kvalitetztu i izgledima da u nastavku prvenstva slove za glavnog kandidata za povratak u prvoligaško društvo.

kmf0

Piroćanci u subotu polažu najteži ispit. Igra se derbi, sastaju se dva najbolja tima . Iako se meč igra u Nišu, Dragan Stanković smatra da u korektnoj atmosferi, bez pritisaka i uz dobro sudjenje, njegov tim može da osvoji bodove za jesenju titulu.

      – Naša forma raste, igramo sve sigurnije. U ekipi ima nekolimkjo povratnika, novajlija, za uigravanje bilo je potrebno vreme. Prošle subote zbog parnih žutih kartona pauzirali su Stanković i opejčlić, sada i na njih mogu da račiunam. Niš je “pregazio” ubedljivo ekiopu Vintersporta što govori o snazi protivnika. medjuti8m, sve će “pokazati” teren, susret i sudar dva veoma dobvra tima. Naravno da očekujem da se vratimo neporaženi,ubedjen je Stanković.6. kolo, rezultati: