XS
SM
MD
LG
jeromerothen je postavio novu vest
Novi članovi "Zone Istok"

Pobednici Okružnih Liga

Okružna liga Zaječar:

Fudbaleri Radničkog iz Lubnice, pobedom u zadnjem kolu protiv FK "Kalne" od (2:1), ostvarili su na terenu, i na papiru zacrtan cilj prvo mesto.Najzaslužniji za to "alfa i omega" kluba Slaviša Petrović kaže da su njegovi puleni cele godine dominirali Okružnom ligom,te da su zasluženo prvi, i očekuje da ukoliko Rudnik Lubnica omoguci sredstva iz budzeta,u avgustu zaigraju Zonu Istok. "Očekujem da uz pomoc ljudi na čelu rudnika, dovedemo par pojačanja i uz spoj mladosti i iskustva stvorimo dobru ekipu, mirno počnemo pripreme već početkom jula, i spremno udjemo u borbu za sredinu tabele Zone Istok", kaže Petrović.

Okružna liga Niš: 

Fudbaleri FK "Orljane" novi su članovi Zone Istok, oni su pobedom od (2:0) u derbiju sa ekipom Zemljoradnik  iz " Balajnca" , u okviru 30. kola Okružne lige Niš zasluženo su ostvarili plasman u viši rang, sa skorom od 22 pobede,i samo 6 poraza u tekucoj sezoni.

Borska Okružna liga:

Fudbaleri Slatine iz "Bora" pobedom od (3:0) u zadnjem kolu nad ekipom Nemetali iz "Donja Bela Reke" , nakon sezone 2010/2011 i posta od dugih 7 godina ponovo ce igrati u Zoni Istok.

 

1 0 pre 5 godina
Miroslav Đorđević je ovo ocenio zelenim kartonom 
Poslednja slika
Poslednji video
Administrator pre 4 sata