XS
SM
MD
LG
Andy Cole je postavio novu vest
Podunavsko banatska liga veterana B grupa: Osipaonica Drugovac 0 : 1

Bio je to duel gde je viđen samo jedan gol.

Strelac za Drugovac bio je Milan Stanović Baki, posle lepog solo prodora, driblinga i šuta u suprotni golmanv ugao koji je ovaj mogao samo pogledom da isprati.

Domaći su pred sam kraj imali priliku za izjednačenenje, kada je njihov igrač glavom sa peterca bio za malo neprecizan.

Početkom drugog dela posle faula u šesnaestercu domaćih nad vremešnim i korpulentnim MIjailović Slavošom sudija je bio neodlučan, igrači domaćh priznali penal koji su gosti na kraju i izveli, nebu pod oblake.

Do kraja domaći su jurili izjednačenje, više napadali, gosti pretili iz konranapada ali je rezultat ostao isti.Drugovac je nastupio u sastavu: Ivan Pavlović Kire, Bojan Jovanović, MIloš Brkić, Ivan Đorđević Čuki, Slaviša Stevanović, MIlan Mihajlović, Milan Stanković, Marko Radisavljević Bambi, Radoslav Marković i Slaviša Mijailović Bokser. Sa klupe je ušao uvek žustri i borbeni Predrag Miisavljević Peđa, koji je igrao flaster-a na najboljem protivničkom igraču i bio tu uvek da podvikne kada se ekipa uspava ili mnogo igrača ostana u napadu.Ulazili su još i Mladen Milojević i Saša Nešić, borbeni kao i uvek.

Miloš Brkić je u nekoliko situacija stizao u poslednjem trenutku protivničke igrače i sprečavao šanse i šuteve ka sigurnom Pavloviću.

Posle utakmice usledilo je uobičajeno druženje dva sportska rivala.

Goste su s klupe vodili Dragan Mirković i Zoran Živojinović Kića pod stručnim nadzorom Slobodana Sevanovića - Radeta Žirinog.

 

1 0 pre 5 godina
Miroslav Đorđević je ovo ocenio zelenim kartonom 
Poslednja slika
Poslednji video
Administrator pre 1 sat