XS
SM
MD
LG
Aleksa Lipovac je postavio novu vest
Звезда наставила пролећну ренесансу

 Гости су у Чукојевац дошли са само десет играча, што је дало велику почетну предност домаћину. Звезда је добро отворила утакмицу са неколико изгледних прилика, а прву је искористила већ у 18. минуту када је лопту у шеснаестерцу прихватио ветеран Дејан Радоњић, преварио противничког играча и рутински савладао голмана Младих крила за 1-0. Након тога, играло се много отвореније на обе стране, гости су покушавали да врате утакмицу у неизвесност. У 28. минуту штопер Звезде А.Котуровић изводи слободан ударац са неких 30-35 метара и опасно прети голу гостију, међутим голман гостију је беспрекорно интервенисао. Једна од ретких шанси гостујуће екипе десила се у 40. минуту након центаршута који је на крају претио да угрози гол Звезде. Голман Јовановић, након погрешне процене ипак успешно интервенише и чува своју мрежу. Прво полувреме завршило се резултатом 1-0 без конкретнијих прилика у наставку меча.

             Почетком другог полувремена видела се агилнија и бржа Звезда, и могло се предпоставити да ће домаћин однети сигурну победу. Врло продоран по десном боку био је Вуловић, некадашњи голман који се самоиницијативно прекомандовао у десног бека пре две године. Звездина средина је изгледала компактно и организовано. У 53. минуту штопер гостију руши фудбалера Зезде, судија показује на белу тачку. У оку посматрача, ова ситуација изгледала је као класично симулирање фудбалера Звезде, међутим судија који се налазио на пар метара од места збивања показао је на креч и изазвао протесте гостујућих играча. Пенал изводи Јовић, голман Младих крила сјајно интервенише, чува мрежу и задовољава космичку правду. На несрећу малопре поменутог чувара мреже, већ у следећем нападу након центаршута, Јовић се искупљује за промашени пенал и сјајним ударцем главом закуцава лопту у мрежу гостију за 2-0. Играо се 60 . минут када је након продора и одличног центаршута малопре поменутог Вуловића, Јовић постигао леп поготадак сместивши лопту под пречку дроп-кик ударцем. Ово је уједно био и коначан резултат утакмице, јер је недуго након поготка Јовића дошло до "повреде" три играча гостију, стога је судија у складу са правилником одсвирао крај утакмице.Гости ови поступком јесу сачували мрежу, али не и образ.

            Звезда је наставила са сјаним резултатима овог пролећа и најавила да ће борба за опстанак искључиво зависити од њих самих. Чукојевчани су забележили шесту победу из осам кола за наставак пролећне ренесансе. У наредном колу Звезда гостује неугодној екипи "Краљево Хајдук", док Млада Крила дочекују Партизан из Врбе.

За Звезду наступили: Јовановић (Г), Вуловић, Коматовић, А.Котуровић, Павловић, Б.Јовић, Ј. Јовић, Премовић, М.Котуровић, Д.Радоњић, М.Радоњић.

0 0 pre 7 godina
Poslednja slika
Poslednji video
Administrator pre 7 sati