XS
SM
MD
LG
Miroslav Đorđević

Regularna Zona Zapad


FK Napredak iz Drenovca do pre neki dan član Zone Zapad će pored ostalog neažurnost nekog iz svoje uprave platiti selidbom u niži rang takmičenja.Igranje na dve uzastopne utakmice(26. i 27. kolo) igrača pod automatskom suspenzijom (??!!) povlači opravdano izrečenu kaznu a ona ih sa minus pet bodova vodi u rang niže.Ovo se stvarno retko dešava i nema opravdanja,pitam se čitaju li Drenovčani bilten,kad je utakmica 26.kola registrovana sa 3:0 zašto je isti igrač nastupio i u 27 kolu.Tu je dakle po pitanju kazne sve čisto,dileme nema.Šta nije čisto ili u najmanju ruku sumnjivo.26.kolo,prvi prestup Drenovčana, odigrano je 16.maja,utakmica uredno i pravilno registrovana ali kazna o oduzimanju bodova ni kažnjavanju igrača nije izrečena?!Ako je sve po propisu za 3:0 zašto nije postupak dovršen.Isto će se ponoviti i posleu 27.kola od 20.05.,kada Drenovčani neshvatljivo ponavljaju prekršaj iz prošlog kola,utakmica se ponovo registruje3:0 ali se klub i dalje ne kažnjava oduzimanjem bodova.Zašto??!! Logičnog objašnjenja ne da nema ali ono navodi na drugi zaključak.I konačno tek odigravanjem 28 kola 27.maja donosi se odluka o oduzimanju 5 bodova i ostalim kaznama.Tačno je da je jedno kolo igrano u sredu,ali savez mora da radi svoj posao prema dinamici događanja a ne da odluke donosi posle dva odigrana kola.Kao da je savez čekao da vidi rasplet pa odluči koliko da kazni Drenovčane i na taj način nekog-čitaj Žitorađu-ostavi u ligi.Ovakvim postupanjem te uz sveža događanja na utakmici u Prokoplju i šta sve još,,može se lagano doneti zaključak da je Zona Zapad ove godine totalno neregularna a da je kolovođa te neregularnosti FSRIS iz Niša??!!.Dakle oni koji bi trebalo da vode računa o regularnosti takmičenja su najveći krivci??!! Ne želim nikako da umanjim značaj zasluženo osvojene titule Borca ali ovo su činjenice koje teško mogu da se pobiju.

1 0 pre 7 meseci
jeromerothen je ovo ocenio zelenim kartonom 
jeromerothen 0 | 0
Molim administratora da izbaci FK Mladost iz Sumrakovca iz Zajecarske okruzne lige,jer je klub jos proslog kola istupio
KV fudbal 0 | 0
Zasto nema fudbala u Guberevcu kod Knica, vece je selo od mnogih koji se takmice u OFL Knic, bio nekad solidan klub, sa solidnim terenom ? Zna li neko ?
Zoki84 0 | 0
nije tacan rezultat PFL SOMBOR buducnost parage-rusin 2 1
Torres 0 | 0
Derbi Vojvođanske lige ,, Istok "se igra u nedelju u Banatskom Velikom Selu između domaće Kozare i Slobode iz Novih Kozaraca
Milorad Ognjenović 3 | 0
Ne razumem koji problem ima administrator pa ne ažurira sastav VFL "SEVER". Već sam pisao o promeni kojom je FK "Budućnost" iz Gložana napustila grupu a mesto je popunio FK"Budućnost iz Mladenova. Istovremeno upražnjeno mesto u PFL SOMBOR nastalo odlaskom FK "Budućnost" u VFL "SEVER" popunio je FK "TVRDJAVA" BaČ Molim da se te izmene ažuriraju jer ovako tabele VFL "SEVER" i PFL "Sombor" nemaju smisla jer sadrže netačne informacije.
radisavbozovicdomo 0 | 0
Molim Vas objavite raspored utakmica Košarka-žene:Druga liga SEVER-SUPER LIGA.
GorBra 1 | 0
Na vasem sajtu nedostau informacije: gde i kada se TACNO igraju utakmice. Ja sam po vasem rasporedu isao da gledam zenski fudbal Rad - Crvena Zvezda, ispostavilo se da nisu igrali u to vreme, niti na stadionu Rada. Mislim da dajete nepotpune i netacne informacije. Nama, koji hocemo da gledamo neku utakmicu bitno je vreme i mesto odigravanja utakmice, ali TACNO, a to na vasem sajtu nedostaje.
Miroslav Đorđević 0 | 0
Muslina su oterali jer je imao svoje menadzere a ovom sadašnjem verovatno odgovaraju njihovi.
Miroslav Đorđević 0 | 0
Kad uskoro posle dužeg vremena odem na sistematski pregled pitaću doktore da li sam normalan pošto još uvek gledam ovaj jadni srpski mafijaško-lopovski fudbal
Miroslav Đorđević 0 | 0
Na sajtu fk Partizan u opisu poraza u Kruševcu su baš detaljni i korektni.Kažu "sporan je neki transparent" i ako su slova bila takva da se "vide" sa Lozovičke česme.Kruševljani su izgleda gađali i svog golmana Petrovića na drugoj strani terena.Bakljadu i prekid zbog nje naravno i ne spominju.Na kraju će ispasti da Partizan nije ni imao navijače u Kruševcu. Pouzdano znam da nekoliko stotina vernih navijača Partizana iz ovog kraja nije došlo na stadion upravo zbog nefudbalskih rabota iz svog omiljenog kluba.Crno beli još uvek igraju,prljavo,đonom ali poraz koji su doživeli nikako ne mogu da ospore kakvu god laž napisali.Sličnim podmetanjima služila se i Terzićeva klapa posle ćorka u Kruševcu.Predlažem da Zvezda i Partizan igraju samo jedni protiv drugih jer im ostali i nisu izgleda potrebni.Vi ste najbojli a i neka vam sudi najbolji M.M. za koga nas uporno ubeđujete da sudi za "njh".A to koliko ste najbolji i jedni i drugi videće se već na proleće u toj Evropi kojoj se toliko,bezrazložno radujete.Slično vama proći će i Kokezine zvezde na SP jer će to biti plod vašeg "rukovođenja onim što se neopravdano zove "Super".A superiške ima i te kako.To su vam treneri kojima ugovori i menadžeri sastavljaju timove,sve naše poštene kladionice i vaši slučajni rezultati,novinari koji pišu po želji,super su vam klinci koji se uplašiše malo blata koje kiša donese sa Bagdale,tu vam je čuvena utakmica protiv Austrije,Antićev honorar,pa Srki iz Jovančinu Jagodinu,dvostruki aršin kojim Pazarce izbaciste iz Lige dok "veliki" divljaju po Srbiji..................... Derbije je u Kruševcu nekad bez obzira na sve vremenske i druge ne- prilike gledao pun stadion,fudbal je uvek bio jeftina zabava dostupna onima koji je žele.Danas ne može nigde da se svrsta pogotovo ne u ono što normalne ljude zanima..Mnogo klubova se ugasilo,mnoge stadione obraso je korov a broj gledalaca pokazuje da će se ovakav trend nastaviti.Fudbalu srpski nek ti je laka zemlja,nisi baš slavno preminuo ali kakav si i dosadašnje počasti su bile suvišne.Amen.
Poslednja slika
markopetrov pre 19 dana
Poslednji video