XS
SM
MD
LG
Poslednji video
jeromerothen 0 | 0
Rudar iz Podvisa zvanicno odustao od daljeg takmicenja u Zoni Istok,molim administratora da izbrise sve rezultate tog kluba jer se i na zvanicnom sajtu fs RIS vec donet zakljucak o brisanju svih rezultata i sredi tabelu Zone Istok.
Miroslav Đorđević 0 | 0
Srpska liga Istok Jedinstvo(B)-Temnić 0:0 poluvreme
pradosavljevic 0 | 0
Postovani, utakmica zenske odbojke Pirot-Zajecar, koja je najavljena za 11.02. po informacijama koje imam, treba da se igra u Zajecaru jer hala u Pirotu nije slobodna. Termin meca bi trebalo da bude 12.02. u 14h. Molim vas da ako je tacno, zamenite na sajtu. Pozdrav
anthony 0 | 0
Šta je sa rezultatima poslednjeg kola pionirske lige ˝Dunav˝ ?
Marko4 0 | 0
Molim administratora MFL Kraljevo, da ispravi tabelu, naime, FK Morava je kaznjena oduzimanjem jednog boda zbog neodlaska na utakmicu...Takodje, u gradskoj ligi ,, Morava " FK Milocajac ima 4 boda, jer mu je 1 oduzet, usled nastupa igraca sa parnim kartonima. Sportski pozdrav!
stefanstevanovic20 0 | 0
Derbi 12. Kola Medjuopstinske lige Kraljeva Izmedju ekipe Budućnosti Iz Konareva i FK Lasca. 30.10.2016 14h
0 | 0
U nedelju 30.10.2016 U 14h ce se odigrati derbi 12. Kola Medjuopstinske lige Kraljeva izmedju drugoplasirane ekipe Budućnosti Iz Konareva I trenutnog lidera na tabeli Fk Lasc.
0 | 0
U nedelju 30.10.2016 u 14h ce se odigrati derbi 12. kola Medjopstinske lige Kraljeva izmedju drugoplasirane ekipe Buducnosti iz Konareva i trenutnog lidera na tabeli FK Lasca.
Miroslav Đorđević 0 | 0
Posle derbija Zone Zapad TRAJAL - TOPLIČANIN 3:2 Reklo bi se da je derbi opravdao očekivanja,pet golova puno šansi,lepih akcija i poteza,lepo vreme i dobra poseta.Gosti iz Prokuplja su dva puta vodili ali na kraju nisu uspeli da izbore povoljan rezultat.Pred kraj prvog dela sudija je,rekao bih opravdano,kod rezultata 1:2 dosudio penal za Trajal pa se na odmor otišlo rezultatom 2:2.Da li su Prokupčani odlučili da brane bod ili ih je spremna i srčana ekipa Trajala na to primorala nije jasno,uglavnom u drugom delu igralo se na polovini gostiju a njihova igra je u pojedinim momentima ličila na klasičan bunker.Ipak iz jednog od retkih kontra napada imali su dobru šansu da izbore nerešen rezultat ali nisu imali sreće.Kao zaključak mora se reći da je Trajal srčanom,agresivnom igrom zasluženo dobio derbi, više su trčali,hteli.Po nešto o suđenju trojke iz Niša.U prvom poluvremenu i možda većem delu drugog skoro bez grešaka,mada Prokupčani imaju puno zamerki,rekao bih bez osnova.U završnici je pomoćnik na zapadnoj strani kod 3:2 dva puta mahao nepostojeće ofsajde gostima a glavni ni-je dosudio nekoliko problematičnih prekršaja čime su u mnogome umanjili povoljan opšti utisak ili čak stvorili i senku sumnje u svoje poštenje. Na kraju ipak treba reći da je, s obzirom na viđeno,Trajal zasluženo dobio ovu značajnu utakmicu.
realnost 0 | 0
Buducnost loznica 1:0 kraj