XS
SM
MD
LG
Ivan Filipović je podelio utakmicu
0 0 pre 3 meseca
1 komentara
Ivan Filipović
Poluvreme 3:0
pre 3 meseca 0 · 0
Ivan Filipović je podelio utakmicu
1 0 pre 3 meseca
Ivan Filipović je ovo ocenio zelenim kartonom 
Ivan Filipović je podelio utakmicu
1 0 pre 3 meseca
Ivan Filipović je ovo ocenio zelenim kartonom 
Ivan Filipović je podelio utakmicu
0 0 pre 2 godine
1 komentara
Ivan Filipović
Otvorena i borbena utakmica obe ekipe. Domaćin je poveo krajem prvog poluvremena, a gost preokrenuo za 10 minuta početkom drugog poluvremena. Konačan rezultat je postignut desetak minuta pre kraja. Beležimo još dve stative i dve velike prilike za goste.
pre 2 godine 0 · 0
Finalna utakmica Kup takmičenja na nivou FS Šumadijskog okruga igra se dana 18.11.2015. godine, sa početkom u 13 časova, na terenu FK "Karađorđe" u Topolu, a sastaju se FK "BSK" Belosavci i FK "Šumadija" Aranđelovac. Finaliste dele dva ranga takmičenja, ali je utakmica samo jedna tako da je sportski nadati se da "BSK" može da iznenadi. Najavljeno je sunčano i toplo vreme u Topoli, pa se mole navijači da dođu u što većem broju, nebitno za koji tim da navijaju. Prikaži manje Finalna utakmica Kup takmičenja na nivou FS Šumadijskog okruga igra se dana 18.11.2015. godine, sa početkom u 13 časova, na terenu FK "Karađorđe" u Topolu, a sastaju se FK "BSK" Belosavci i FK "Šumadija" Aranđelovac. Finaliste dele dva ranga takmičenja, ali je utakmica samo jedna tako da je sportski nadati se da "BSK" može da iznenadi. Najavljeno je...
Prikaži sve
2 0 pre 2 godine
Administrator, Vuja NBG su ocenili ovo zelenim kartonom 
Kup Šumadijskog okruga, BSK Belosavci - Gruža 2-2, penalima 3-1. Ukupnim rezultatom 5-3 dalje ide BSK.
1 0 pre 2 godine
Danger je ovo ocenio zelenim kartonom 
Finale kupa na teritoriji opštine Topola, između Šumadinca iz Natalinaca i BSKa iz Belosavaca, koje se igra u sredu od 14:30, pomereno je iz Topole u Šatornju. Svaka čast Fudbalskom savezu opštine Topola na popularizaciji fudbala u opštini!!!
0 0 pre 2 godine
Prijateljska fudbalska utakmica, Šumadija (Jagnjilo) - BSK (Belosavci) 0-2. Strelci za BSK bili su Nemanja Cvetković i Ivan Savović.
0 0 pre 2 godine
Prijateljska fudbalska utakmica, BSK (Belosavci) - Budućnost (Ratari) 3-0. Strelci za BSK bili su Miloš Pavković, Aleksandar Adamović i Dragan Luković.
0 0 pre 2 godine
Prijateljska fudbalska utakmica, BSK (Belosavci) - Trnava (Donja Trnava) 4-1 (3-0). Strelci za BSK bili su Miloš Pavković, Aleksandar Adamović i dva puta Marko Janković.
3 0 pre 2 godine
Administrator, webmaster, Ivan Filipović su ocenili ovo zelenim kartonom 
Administrator
Napred BSK!
pre 2 godine 1 · 0
Profil

Ivan Filipović

7
0
15
0
0
Takmičenja 3