XS
SM
MD
LG
Totalno pogrešno
U tekstu administratora,koji se vidi na slici,između ostalog se kaže da je "plasman na SP 2018. definitivno obeležio sportsku 2017".Em pogrešno,em reklo bi se i nesportski i neljudski prema ostalim sportovima i sportistima,pogotovo u pojedinačnoj konkurenciji.Fudbal odavno zbog mnogo razloga nije vodeći sport u Srbiji i teško da će to ikad više biti.Saćekaćemo "administratorsko pisanije" kad se SP završi i siguran sam da tad neće imati volje da napiše i jedno slovo o tome.
0 0 juče
"Skroman" neki čovek
Posle ovakve bruke on nema šta da im zameri??!!
0 0 pre 5 dana
Možda i pobede?
Rukometni savez Srbije već ubrzano sastavlja tim od građana Beograda za utakmicu protiv naše reprezentacije,da i oni nekog pobede.Kažu da će vremena za pripreme biti malo jer se "zvezde" brzo vraćaju, ali s obzirom kako igraju, beogradski amateri nisu bez šansi.
0 0 pre 5 dana
1 komentara
Miroslav Đorđević
Mogući "nacional-šovinistički" ispadi i bezobrazna publika pred utakmicu sa Hrvatskom su ih silno inspirisali,ne nađoše ni jedan drugi razlog,sportski, toj "velikoj" inspiraciji.Pošto toga ne beše izgubili su samo sa deset razlike.Protiv Švedske su bili "mrak",u istom napadu sa dva igrača više faul u napadu i primljen gol a protiv Islanda se očekuje raspad sistema.
pre 5 dana 0 · 0
Čestitka
Članovima i posetiocima Srbijasport neta želim srećnu Novu 2018 godinu a našem sportu da postane lep,pošten i nevin kao ova dečica na slici.
1 0 pre 19 dana
Administrator je ovo ocenio zelenim kartonom 
Lopuže iz FSS su javno i kriminalno priznale da je Muslin najuren jer nije pristao da mu oni i lopuže saradnici FSS sastavljaju tim
1 0 pre 23 dana
djora je ovo ocenio zelenim kartonom 
Boljitak
Da sad se verovatno tri puta veći broj utakmica dogovara.
0 0 pre 26 dana
Igrom slučaja ne gledah večeras ono što još uvek neopravdano zovu "veliki derbi",derbi da ali veliki nije odavno zbog mnogo čega.Opet igrom slučaja valjda oko sat posle utakmice,svratih u jednu čarapansku meanu gde su se moji kompanjoni uveliko ubeđivali oko onoga što su gledali.Mišljenja naravno totalno suprostavljena kao da su gledali različite utakmice.A samo sam hteo da im platim turu,bez koje ostadoše a ja napuštajući lokal svatih da me "slučaj" poslužio pa ne gledah to beogradsko đubre. Prikaži manje Igrom slučaja ne gledah večeras ono što još uvek neopravdano zovu "veliki derbi",derbi da ali veliki nije odavno zbog mnogo čega.Opet igrom slučaja valjda oko sat posle utakmice,svratih u jednu čarapansku meanu gde su se moji kompanjoni uveliko ubeđivali oko onoga što su gledali.Mišljenja naravno totalno suprostavljena kao da su gledali različite utakmice.A samo sam hteo da im platim...
Prikaži sve
0 0 pre mesec dana
Pred 156.derbi Partizan-Zvezda
Pobediće : Nebitno,biće brzo zaboravljen. Igra : Loša kao i prethodnih godina. Mažić : Biće milion posto kriv ako bude nerešeno u protivnom "po zasluzi". Publika : Biće uzbudljivih "duela" na terene ali i van njega.Baklja i dimnih bombi biće u dovoljnom broju.Setiće se nekih srpskih "junaka" i "lopuža" u savezima i protivničkom taboru. Novinari :Opet će se ispostaviti da nisu gledali istu utakmicu a najlepše će o njoj napisati oni što nisu bili na stadionu. Pravi Partizanovci i Zvezdaši :Saznaće rezultat "derbija" negde u trku(neće gledati)
0 0 pre mesec dana
Na sajtu fk Partizan u opisu poraza u Kruševcu su baš detaljni i korektni.Kažu "sporan je neki transparent" i ako su slova bila takva da se "vide" sa Lozovičke česme.Kruševljani su izgleda gađali i svog golmana Petrovića na drugoj strani terena.Bakljadu i prekid zbog nje naravno i ne spominju.Na kraju će ispasti da Partizan nije ni imao navijače u Kruševcu. Pouzdano znam da nekoliko stotina vernih navijača Partizana iz ovog kraja nije došlo na stadion upravo zbog nefudbalskih rabota iz svog omiljenog kluba.Crno beli još uvek igraju,prljavo,đonom ali poraz koji su doživeli nikako ne mogu da ospore kakvu god laž napisali.Sličnim podmetanjima služila se i Terzićeva klapa posle ćorka u Kruševcu.Predlažem da Zvezda i Partizan igraju samo jedni protiv drugih jer im ostali i nisu izgleda potrebni.Vi ste najbojli a i neka vam sudi najbolji M.M. za koga nas uporno ubeđujete da sudi za "njh".A to koliko ste najbolji i jedni i drugi videće se već na proleće u toj Evropi kojoj se toliko,bezrazložno radujete.Slično vama proći će i Kokezine zvezde na SP jer će to biti plod vašeg "rukovođenja onim što se neopravdano zove "Super".A superiške ima i te kako.To su vam treneri kojima ugovori i menadžeri sastavljaju timove,sve naše poštene kladionice i vaši slučajni rezultati,novinari koji pišu po želji,super su vam klinci koji se uplašiše malo blata koje kiša donese sa Bagdale,tu vam je čuvena utakmica protiv Austrije,Antićev honorar,pa Srki iz Jovančinu Jagodinu,dvostruki aršin kojim Pazarce izbaciste iz Lige dok "veliki" divljaju po Srbiji..................... Derbije je u Kruševcu nekad bez obzira na sve vremenske i druge ne- prilike gledao pun stadion,fudbal je uvek bio jeftina zabava dostupna onima koji je žele.Danas ne može nigde da se svrsta pogotovo ne u ono što normalne ljude zanima..Mnogo klubova se ugasilo,mnoge stadione obraso je korov a broj gledalaca pokazuje da će se ovakav trend nastaviti.Fudbalu srpski nek ti je laka zemlja,nisi baš slavno preminuo ali kakav si i dosadašnje počasti su bile suvišne.Amen. Prikaži manje Na sajtu fk Partizan u opisu poraza u Kruševcu su baš detaljni i korektni.Kažu "sporan je neki transparent" i ako su slova bila takva da se "vide" sa Lozovičke česme.Kruševljani su izgleda gađali i svog golmana Petrovića na drugoj strani terena.Bakljadu i prekid zbog nje naravno i ne spominju.Na kraju će ispasti da Partizan nije ni imao navijače u Kruševcu. Pouzdano znam da nekoliko stotina...
Prikaži sve
0 0 pre mesec dana
PROFIL

Miroslav Đorđević

289
10
47
165
192
TIFO BET
56
108 tipova
61 pogodaka
TAKMICENJA 2
Porfolio
 Miroslav Đorđević
Slike
Video