XS
SM
MD
LG
Miroslav Đorđević je postavio novi video
0 0 pre 9 sati
1 komentara
Miroslav Đorđević
FK Juhor iz Obreža je novi član Zone Zapad.
pre 7 sati 0 · 0
Još uvek je,posle utakmice koju izgubismo,važnije šta su drugi rekli ili uradili.od toga da smo loše igrali i kako će mo protiv Brazila.Baš onako po naški.O tome će se pričati uskoro u "Ruskoj bajci" na RTS-u pošto se znalci vraćaju kući pa će studio biti pun "znalaca"
0 0 pre 20 sati
Eto kratko se radovasmo,srpski fudbal je ponovo na svom mestu-na kolenima.Mediji,naročito rts se ovih dana više bave vanfudbalskim nego događanjima na terenu.Važno im je kakve su boje dresovi hrvatske,šta pevaju kako izgledaju samo ne to da su nokautirali Argentince.Važno je proširiti malo mržnju pričama o nekim navodnim provokacijama naturalizovanih švajcaraca,orlovima,pričati o biografiji nemačkog sudije i njegovom ne-postojećem penalu ..... Samo nije važno to da ta naša ekipa poslednjih godina i kad pobeđuje i kad gubi to čini bez igre,njenim preskakanjem kao u poslednjim minutima,jer nema odavno vođu ,dirigenta na sredini možda još iz vremena Piksija ako pričamo o srpskim fudbalerima.Nemoguće je da nisu fizički spremni,a trče samo na mahove,znači li to da neće,fali li im motivacija.Razni treneri nazovi stručni ljudi neće da pričaju o manama naše igre,pričju lepo kad pobedimo a posle poraza ne znaju šta bi pametno rekli.Samo treba pogledati fifa statistiku sa sinoćne utakmice i sve će biti jasno. Prikaži manje Eto kratko se radovasmo,srpski fudbal je ponovo na svom mestu-na kolenima.Mediji,naročito rts se ovih dana više bave vanfudbalskim nego događanjima na terenu.Važno im je kakve su boje dresovi hrvatske,šta pevaju kako izgledaju samo ne to da su nokautirali Argentince.Važno je proširiti malo mržnju pričama o nekim navodnim provokacijama naturalizovanih švajcaraca,orlovima,pričati o biografiji...
Prikaži sve
0 0 juče
Završnica baraža za Zonu Zapad Treća baražna utakmica za popunu zone „Zapad“, FK Dragocvet – FK Dobrič odigraće se u nedelju 24.6.2018. godine u Obrežu sa početkom u 17:30 časova. Službena lica: Sudija: Miladinović Dušan 1.pom.sudija: Zdravković Miodrag 2.pom.sudija: Antić Nikola 4. sudija: Babić Nikola Delegat: Milivojević Miroslav Dakle utakmicu sudi čovek poznat po kriminalnom suđenju na utakmici Topličanin - SFS Borac a delegat je drugi čovek FSRIS M.M. popularni Drvce.Da li je na pomolu novi cirkus,ima najava,videćemo. Prikaži manje Završnica baraža za Zonu Zapad Treća baražna utakmica za popunu zone „Zapad“, FK Dragocvet – FK Dobrič odigraće se u nedelju 24.6.2018. godine u Obrežu sa početkom u 17:30 časova. Službena lica: Sudija: Miladinović Dušan 1.pom.sudija: Zdravković Miodrag 2.pom.sudija: Antić Nikola 4. sudija: Babić Nikola Delegat: Milivojević Miroslav Dakle utakmicu sudi čovek poznat po kriminalnom...
Prikaži sve
0 0 prekjuče
Baraž za zonu Zapad druga utakmica Juhor(Obrež) - Dobrič (Pejkovac) 8:1
0 0 pre 4 dana
Bezimeni,jadni Toplički fudbal
U zvaničnom dokumentu FSRIS iz Niša piše ovo što je podvučeno.Da li su te lige imale i neka imena pre početka takmičenja pa su oni na to zaboravili ili su baš bile "nekrštene" nije mi poznato ali ovi "nekršteni" iz saveza iz Niša ih zovu ovako "liga koju vodi....".Predlažem da se FSRIS u buduće zove Savez koga vodi Nivica Tončev po istoj logici "nekrštenog" sekretarijata.
0 0 pre 6 dana
Malopre Brnabićka zvala "šefa" nešto ga pitala oko fudbala a on reče otprilike ovako : Ma kakvi bre ženo milioni,pozovi samo pitaj imaju li povratne karte,jer uskoro dolaze a na areodrom pošalji Malog to je njegov posao,da se slika.
0 0 pre 7 dana
Miroslav Đorđević je postavio novi video
1 0 pre 8 dana
Bojan Koturović je ovo ocenio zelenim kartonom 
0 0 pre 9 dana
1 komentara
Miroslav Đorđević
Sekretarijat IO FSRIS doneo je nezakonitu "specijalnu odluku",mimo važećih svojih i propozicija za okružne lige po kojoj će se prvak Topličkog okruga (odakle ovo) dobiti utakmicom između prvoplasiranog iz Okružne lige Topličkog okruga i prvoplasiranog iz Opštinske lige Žitorađa.Ova utakmica je morala da bude predviđena propzicijama pre početka sezone dakle u leto 2017,što nije učinjeno pa je odluka nezakonita.Takođe za ovu utakmicu nisu predviđena ni posebna pravila o registraciji igrača,moralo je u propozicijama da makar piše da važe ona ista kao u ligama što će izazvati probleme posle njenog odigravanja odnosno žalbu jednog od klubova učesnika.Izgleda da se i FSS zajedno sa FSRIS iz niša sprema da donese odluku,takođe nenajavljenu krozprošlogodišnje propozicije,o proširenju Srpske lige Istok sa 16 na 18 klubova.Jasno je da na ovaj način savez podleže pod uticaj određenih klupskih moćnika da bi spasio neke klubove ispadanja.Dakle savezi umesto da rešavaju velike probleme kao što su totalna neregularnost,osuđivani kriminalci u savezima i klubovima,gašenje starih klubova,nepostojanje podmlatka u većini klubova,opštu besparicu.... svojim nerazumnim i nezakonitim odlukama još i doprinosi očajnom stanju,svaka vam čast gospodo.
pre 6 dana 0 · 0
Finale kupa za Pomoravski Okrug
SFS Borac - Napredak(D) 1: 0
0 0 pre 11 dana
Profil

Miroslav Đorđević

309
15
49
223
306
Takmičenja 2
Porfolio
 Miroslav Đorđević
Slike
Video