XS
SM
MD
LG

Dragan Pilipović: Sve za regularnost

Dragan Pilipović, direktor FK Inđija, foto: Anđelko Belić, Sportin

Pred Fudbalskim klubom Inđija su nove takmičarske obaveze. Osvajanjem trećeg mesta među prvoligašima su izborili pravo na baraž utakmice.

Inđinčani su bili vrlo dobri tokom jesenjeg dela takmičenja, ali i u proletnom delu prvenstva i pored brojnih odlazaka igrača tokom zimskog prelaznog roka. Stručni štab na čelu sa Srđanom Blagojevićem i sportskim delom kluba je imao puno posle tokom tog zimskog prelaznog roka, a opet se čini da su "pogodili" oko pojačanja. Naravno sve je to trebalo uklopiti u igru i filozofiju već pomenutog stručnjaka, a poslednje utakmice ulivaju optimizam pred baraž utakmice. Prva se igra u subotu kao polufinalna i Inđija je sa osvojenim trećim mestom "povlašteni" domaćin. Rival im je šestoplasirani tim Zlatibor iz Čajetine i tih 90 minuta igre će iznedriti finalistu. Igrači i stručni štab treniraju za tu utakmicu odluke, a sportski deo kluba ima svoje ne baš male obaveze.

O svemu tome govore i reči direktora kluba, Dragana Pilipovića:

"Inđija je poznata u godinama iza nas kao pouzdani organizator fudbalskih utakmica. Ne samo svog tima nego i reprezentativnih selekcija naše zemlje. Tu je bila svojevremeno organizovana i Univerzijada na čemu smo posebno ponosni. Ni jedan incident se nije dogodio, a mi sve činimo da i u narednoj utakmici, a nadamo se i u naredne tri sve bude pod konac. Obezbeđenje ćemo podići na još jedan viši nivo. Savetujemo gledaoce da na vreme stignu na Gradski stadion u subotu. Sama utakmica počinje u 16 časova i kako bi svi na vreme ušli da odgledaju meč, molimo gledaoce da dođu bar sat vremena pred početak zbog kontrole na kapijama stadiona. Mi ćemo sve naše obaveze za regularnost učiniti, a nadamo se da će i na terenu za igru biti sve pod konac".

Obilne kiše koje ovih dana padaju nad Srbijom neće uticati na teren za igru na Gradskom stadionu. Veliki napori, ali i sredstva su uloženi u njega. Tako da subotnja utakmica što se tiče zeleno belog kluba već sutra može da počne.