XS
SM
MD
LG

Prijateljska utakmica: Napredak – Provo 2015 4:1


 

Vrlo brzo je postalo jasno u kom će se pravcu utakmica razvijati: razlika u kvalitetu ekipa bila je očigledna, te je samo pitanje koliko će ubedljiva pobeda domaćina biti. U 26. minutu, na ubačenu lopti sa desne strane, pred golom Prahova, najblje je reagovao Janković i to je 1:0. Želeći da izbije loptu iz svog kaznenog prostora, jedan od obrambenih igrača gostiju napucava Ivkovića, i na opšte iznenađenje prednpost Napretka je bila duplirana.

Pri kraju prvog poluvremena, Sremac, zimsko pojačanje popinačkog sremskoligaša, odlično proigrava Ž.M. Jovanovića i to je bilo ubedljivih 3:0. Nakon prekršaja nad Ercegom u kaznenom prostoru Prahova 2015, u 75. minutu, sudija dosuđuje penal, koji Janković pretvara u gol. Počasni gol gosti postužu nekoliko minuta pre kraja utakmice: strelac sa 11 metara bio je Todorović.

 Prvi utisak: Napredak se u zimskoj pauzi osetno pojačao (12 novih igrača), te će u borbu sa opstanak u sremskoligaškom društvu ući praktično sa novom postavom. Na žalost, zbog nezavidnog položaja na tabeli i vrlo skromne „bodovne zalih“, tim iz Popinaca, koji uskoro slavi vek postojanja, igraće pod velikim opterewćenje, što svemu daje „novu dimenziju!“.

Popinci: Igralište Napretka. Gledalaca: 100. Sudija: Saša Bežanović (Popinci). Strelci: Janković u 26. i 75. iz penala, Ivković u 39. i Ž. M. Jovanoviću 42. minutu (napredak), Todorović u 88. minutu iz penala (Prahovo).

NAPREDAK: Nešić, Skopljak, Vračev, Ž.M. Jovanović, S.M. Jovanović, Đilas, Janković, Ivković, Marjanović, Kljajić i Sremac. Igrali su još: Nikolić, Vidakoc, Puvalić, Tica, Erceg, Savić, I. Jovanović i M. Jovanović.

PRAHOVO 2015: Švabić, Ilić, Bogdanović, Subotić, Marić, Milijančević, Brzaković, N. Mirković, Mišić, S. Marković i Rašković. Igrali su još: Todorović, Nikolić i Popović.

Napredak - Prahovo (2)

Napredak - Prahovo (3)