XS
SM
MD
LG

Momci sa Tise optimisti pred gostovanje u Novom Sadu

Osokoljeni pobedama protiv TAŠ-a i TENTA-a, vaterpolsti Bečeja puni optimizma putuju u Novi Sad, gde ih u subotu od 19 sati u vodi bazena na Klisi očekuje okršaj sa „fenjerašom“ Dunavom.

Goran Krstonošić u pozi kao njegov učitelj Vlaho Orlić

- Očekujemo treću uzastopnu pobedu. Optimizam gradimo više na poznavanju rivala i činjenici da su izuzetno mlad sastav, nego na situaciji u našem klubu, rekao nam je kormilar bečejskog broda Goran Krstonošić i dodao. Znajući ko nam je protivnik, ove nedelje smo akcenat stavili na dizanju fizičke spreme i lopta je malo bila u rukama.

Nisam zadovoljan odzivom na treninzima. Simptomatično je da su izostali oni kojima su ovakvi treninzi najpotrebniji. U tom shvatanju obaveza leži odgovor zašto nismo u vrhu, a sve ovo je bilo potrebno radi naredne utakmice sa Starim gradom, a ne sa Dunavom.

Pobedonosni het-trik je pred momcima sa Tise, ali onda im dolazi serijal od šest utakmica sa beogradskim ekipama. Jesenas nisu bili uspešni i zato su prezimeli u donjem domu, što ne znači da, ako se kolo sreće okrene, na kraju ligaškog dela ne mogu da budu, bar, treći i izbore pravo da nastave takmičarsku sezonu u Super ligi Srbije. Sve je u njihovim rukama.


10 .kolo Prva A liga
Banjica : TENT
Taš : Dunav
Beograd : Zemun
Bečej : Stari Grad
Tabela
Poz Tim UT PB N PR BOD
1 Zemun 8 6 1 1 19
2 Stari Grad 8 6 1 1 19
3 Beograd 8 6 0 2 18
4 Taš 8 5 0 3 15
5 Bečej 8 4 0 4 12
6 Banjica 8 2 1 5 7
7 TENT 8 1 1 6 4
8 Dunav 8 0 0 8 0