XS
SM
MD
LG

Intervju sa Milicom Rančić: "Cilj je titula i kup"

Kreće drugi deo Superlige. Da li si spremna i kakve rezultate očekuješ?

Krenule smo sa dobrim pripremni radom, devojke su posvećene. Očekujem da će ovaj drugi deo biti povoljniji za nas.

Foto: Milica Rancic (private)

Kako je tekao pripremni period u Aranđelovcu? Da li je bilo tenzije jer ste u prošlom kolu neslavno savladane od ekipe Jagodine? Da li to stvara dodatni teret?

Nema tenzije, kao što rekoh devojke su posvećene radu na treninzima. Što se tiče poraza od Jagodine, to je samo prva utakmica u nizu koju su dve najbolje ekipe u Srbiji odigrale između sebe.

Osmi si strelac najelitnijeg takmičenja sa 55 postignutih pogodaka a 2 puta si proglašavana za igrača utakmice (MVP). Da li je cilj doći do prve 3 pozicije na listi “najefikasnijih” što je i te kako moguće?

Moja razmišljanja nisu u tom pravcu, moj cilj je da moja ekipa odigra dobro i da nižemo pobede. Da li ću biti strelac ja ili neka druga, svejedno je. Držim se glavnog cilja, a to su titula i kup.

Foto: Milica Rancic (private)

Prvo kolo u drugom delu putujete u Bor koji ste prošle polusezone pobedile 44:20. Da li želite da ponovite takvu partiju?

Iskreno, dosta smo kvalitetnija ekipa od mlade i poletne ekipe Bora. Tako da ne očekujem neko iznenađenje sem naše pobede na startu prvenstva.

Ko je favorit po tvom mišljenju za osvajanje Superlige Srbije?

Najiskrenije očekujem da to bude moja ekipa, Bekament, uz dužno poštovanje prema ekipi Jagodine.

I za kraj reci nam kakva je atmosfera u klubu? Ima li nervoze jer su i dalje “otvorene” karte?

Atmosfera je odlična i potrudićemo se, mi kao ekipa na čelu sa stručnim štabom i trenerom Boškovićem, da tu atmosferu podignemo na mnogo viši nivo kada dođu odlučujuće utakmice za osvajanje kupa i prvenstva.