XS
SM
MD
LG

Trajkoviću otkaz

Nenad Trajković više nije trener Igokee! Ovaj stručnjak je smijenjen sa obrazloženjem loših rezultata u prvih šest kola regionalne ABA lige nakon kojih se Aleksandrovčani nalaze na osmoj poziciji s dvije pobjede i četiri poraza.

Nenadu Trajkoviću otkaz u Igokei (Foto:Siniša Pašalić/RAS Srbija)

Igokea je na otvaranju lige poražena od Mege da bi u drugom potazu pobijedila Cibonu u gostima. Uslijedili su porazi od Budućnosti na domaćem terenu i Crvene zvezde u gostima, a potom i trijumf protiv Krke na domaćem parketu, a razlog za prekid saradnje bio je poraz od FMP-a na domaćem parketu u posljednjem kolu.

Trener Trajković potvrdio je da je smijenjen i zahvalio Igokei na korektnoj saradnji.

– Nisam više šef stručnog štaba Igokee, a razlog za smjenu jesu loši rezultati. Lično ne osjećam odgovornost, jer sam ja došao sa ciljem da pravimo igrače na dugoročnom planu, imao sam ugovor na dvije godine u kojima smo imali plan da brusimo "dijamante" koje Igokea ima. Nažalost, nije bilo strpljenja ali klubu želim mnogo sreće i uspjeha u ambicijama koje imaju. Imao sam korektnu sardanju sa zvaničnicima kluba, želim da im zahvalim na prilici koju su mi dali i bio sam počastvovan što su mi povjerili taj posao – rekao je Trajković.

Iz uprave kluba niko nije potvrdio ovu informaciju, tako