XS
SM
MD
LG

Mladi rukometaši Voždovca savladali ekipu Lazarevca!

U derbiju 5. kola DRLM ORK Lazarevac je u gostima doživeo častan poraz od mlade ekipe SC Voždovac rezultatom 36: 34. Domaćin je celu utakmicu vodio sa 2 do 4 gola prednosti, a kad god bi se ekipa Lazarevca približila protivniku na aktivan rezultat, usledile su greske (ponekad sudijske, a ponekad samih igrača) i protivnik bi odmakao ponovo na 3-4 gola prednosti.

Na dva minuta pre kraja gosti su smanjili vođstvo Voždovca na 1 razlike i imali dva uzastopna napada za izjednačenje, ali gosti nisu imali koncetracije i sreće u završnici, tako da su ispustili šansu da osvoje bod protiv kvalitetne ekipe. Svi igrači i golmani ORK Lazarevca ulazili su u igru i za svaku pohvalu je njihova borbenost i odnos prema dresu kluba, kao i sportsko ponašanje na terenu. Ekipi Voždovca uprava Lazarevca je čestitala na dobroj igri i požela im dalje uspehe u nastavku prvenstva, a na proleće ekipa Lazarevca će dočekati Voždovac na domaćem terenu gde će pokušati da se revanšira.

Izjava RK Voždovac:

Jako korektna utakmica u kojoj je naša ekipa vodila od prvog do poslednjeg minuta meča. Imali smo 6 razlike u prvom poluvremenu, ali mladost i neiskustvo je vratilo daleko iskusnijeg protivnika u igru. Poslednjih 10 minuta smo igrali na silu, ali je fičicka spremnost naše ekipe presudila. Mislim da smo zasluženo pobedili, i da smo nagrađeni za timsku igru i fanatičnu borbenost, iako je ovo naša najlošija partija u odbrani ove sezone. Hvala gostima na sportskom ponašanju i poptovanju naše dece.

Tekst: Bane Cvijetić (ORK Lazarevac)

Foto: ORK Lazarevac


Ub 26 : 32 Crvena zvezda 2
Gučevo 25 : 33 Barič
RK SC Voždovac 2012 - 2 36 : 34 Lazarevac
Tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Crvena zvezda 2 5 5 0 0 10
2 Ub 5 3 0 2 6
3 RK SC Voždovac 2012 - 2 5 3 0 2 6
4 Lazarevac 5 2 0 3 4
5 Barič 5 2 0 3 4
6 Gučevo 5 0 0 5 0