XS
SM
MD
LG

U nedelju dva polufinala

Druga i iscrpljujuća klupska sezona u srpskom ragbiju 13 ulazi u svoju završnu fazu borbama za dva preostala trofeja - u nacionalnom šampionatu Srbije i regionalnoj Balkan Super Ligi. Nakon reprezentativne pauze predsojećeg vikenda igraju se polufinala u oba takmičenja.

Mečevi su na programu u nedelju 28. oktobra i u polufinalu plej-ofa Super Lige Srbije na pomoćnom terenu Sportskog centra Čair Radnički iz Niša dočekuje Crvenu zvezdu (14.00), dok će na stadionu FK Heroj Polet Jajinci u istom terminu branilac titule Partizan ugostiti Dorćol u polufinalu plej-ofa Balkan Super Lige

Partizan - Dorćol

Nišlije aktuelnog šampiona Srbije dočekuju u dobrom raspoloženju nakon što su prošlog vikenda savladali Radnički Novi Beograd u četvrtfinalu plej-ofa Super Lige Srbije 38:16 (20:16) i tako obezbedili opstanak naredne sezone u eliti. Međutim, imaće gotovo nemoguću misiju da eliminišu Zvezdu koja za sada igra sezonu bez poraza u svim takmičenjima, uključujući i osvojena dva trofeja u Superkupu i Kupu Srbije.

Crveno-beli su takođe u ovom terminu trebalo da odigraju polufinale regionalnog šampionata, ali je na molbu turskog šampiona Kadikoj Bulsa utakmica odložena za subotu 3. novembar. To znači da će se finale Balkan Super Lige odigrati 18. novembra.

Partizan - Dorćol

Do meča Zvezde i Kadikoja biće poznat prvi učesnik finala regionalnog takmičenja. U nedelju u Jajincima očekuje se neizvestan duel gde će znatno jači Dorćol u odnosu na prethodni deo sezone pokušati prvi put u ovoj sezoni da savlada Partizan. Dorćolci su dugo bili nerešiva enigma za crno-bele, ali su samo u ovoj sezoni regionalni prvaci dobili sva četiri prethodna duela.