XS
SM
MD
LG

Kompanija Discovery i PGA Tur predstavljaju fanovima novi servis GOLFTV

 

  • Brend GOLFTV predstavlja jedinstven internacionalni striming servis koji će fanovima golfa biti dostupan od 1. januara 2019

 

Njujork – Kompanija Discovery i PGA Tur danas su najavili novi servis pod nazivom GOLFTV, podržan od strane PGA Tura, namenjen ljubiteljima golfa širom sveta. Ovaj brend predstavlja novi internacionalni video striming servis sa sadržajima uživo i na zahtev, koji će fanovima izvan Sjedinjenih Država* biti dostupan od 1. januara 2019. godine.

 

Servis GOLFTV će biti jedinstvena destinacija za sve ljubitelje golfa. Uz rastući broj sadržaja, ovaj servis će pružiti mogućnost najvernijim fanovima da isprate najzanimljivije trenutke, igrače i šampionate na svim ekranima i uređajima.

 

GOLFTV će fanovima pružiti neverovatno iskustvo zabavnog i informativnog sportskog programa, više od 2.000 sati sadržaja godišnje kao i premijum sadržaj na zahtev. Prenosi uživo* uključuju šest turova koji su organizovani pod okriljem PGA Tura i više od 150 turnira – kao što su Šampionat igrača (The Players Championship), FedEx kup (FedExCup Playoffs) i Predsednički kup (Presidents Cup).

 

Aleks Kaplan (Alex Kaplan), predsednik i generalni menadžer za Discovery Golf je rekao: “Naš dugoročni cilj je da svim fanovima stvorimo neverovatno i unapređeno iskustvo praćenja golfa svaki dan. Predstavljanje novog brenda GOLFTV je uzbudljiv sledeći korak u našem putovanju.”

 

Predstavljanje servisa GOLFTV predstavlja početak saveza između kompanije Discovery i PGA Tura koji je najavljen u junu. Pored GOLFTV servisa, ovaj jedinstven dvanaestogodišnji savez podrazumeva globalna multi-platformska prava prenosa PGA turova, uključujući i linearna TV prava.

 

Kompanija Discovery već uveliko radi na distribuciji i strategiji za partnerstva za svoj portfolio, optimizujući domet kroz besplatne, plaćene TV i digitalne platforme i istražuje mogućnosti saradnje sa emiterima PGA turnira i drugih događaja u svetu golfa. Prenosi uživo sa PGA turnira biće dostupni gledaocima preko servisa GOLFTV na različitim tržištima.

 

GOLFTV video striming servis

GOLFTV će nastaviti prenose PGA TOUR LIVE servisa širom sveta (izvan Sjedinjenih Država). Korisnici će biti u mogućnosti da se pretplate na veliki broj sadržaja preko ovog servisa. Od 2019. godine prenosi golfa uživo će biti dostupni na GOLFTV servisu u Australiji, Kanadi, Italiji, Japanu, Holandiji, Portugalu, Rusiji i Španiji.*

 

Svi korisnici PGA TOUR LIVE servisa će biti prebačeni na GOLFTV servis od 1. januara 2019.

Getty Images