XS
SM
MD
LG

Utakmica sa Srbijom takmičarska, ali i bratska i prijateljska

Selektor Ljubiša Tumbaković utakmicu Lige nacija sa Srbijom doživljava kao takmičarsku, ali i bratsku. “Sokolovi” i “orlovi” odmjeriće snage u trećem kolu Lige nacija.

Foto: fscg.me

“Otkako je obavljen žrijeb za grupe, ova utakmica počela je da se igra. Mislim da ni jedni ni drugi nismo željeli da igramo jedni protiv drugih. U ovom momentu želim da budem profesionalac i zato kažem da igramo takmičarsku utakmicu, ali i prijateljsku i bratsku sa druge strane. Žellim pobjedu, kao i svaki trener i tako ću se i ponašati”, kazao je Tumbaković.

Najavio je i da će učiniti sve da obraduje navijače.

“Pokušaćemo da idemo naprijed u igri. Nećemo odstupati od onoga što smo dosad radili. Uspjeh takve igre ne zavisi samo od nas. Sigurno je da ćemo učiniti sve da navijače obradujemo”.

Odlično poznaje kolegu sa klupe reprezentacije Srbije.

“Krstajića sam trenirao četiri godine, djelimično uticao i na njegov razvoj. Uporan je i vrijedan, ima sportsku inteligenciju. Bilo je lijepo raditi sa njim. Mogu da kažem da je odličan kolega i sjajan čovjek i vjerujem da će biti sjajan kao trener”.

Tumbaković se osvrnuo i na pisanje medija uoči ove utakmice.

“Od starta gledam samo na nas i želim da napravimo pravu atmosferu. Ranije sam govorio da atmosfera u i oko ekipe utiče na konačan rezultat. Imamo to, a kakva je u Srbiji – atmosfera je medijski eksponirana, a da li je to tačno? Mislim da nije”, poručio je Ljubiša Tumbaković.