XS
SM
MD
LG

Besplatno na KUP utakmicu u Surdulici

 

Radnik će u sredu na svom terenu dočekati ekipu Radničkog iz Pirota u okviru utakmice 1/16 finala KUP-a Srbije.

Pirotski „Radnički“ trenutno se nalazi na šestoj poziciji Srpske lige-grupa Istok i bez dileme  dolaze u Surdulicu sa velikim ambicijama.

U Radniku za ovu utakmicu, kao i za predstojeće redovno kolo i gostovanje ekipi Voždovca u nedelju, i dalje se kombinuju nove taktike sa svima a po najviše sa poslednje pristiglim pojačanjima i momcima koji su na pauzi zbog povreda:

Jako važna utakmica za nas. Iako nam je prvenstveni cilj da popravimo rezultate i održimo se u prvenstvu, u prvu utakmicu KUP-a ulazimo sa velikim optimizmom i sa nadom da što duže igramo KUP, pa i do finala - kaže trener Radnika, Milan Milanović koji dodaje da će ovo biti dobra prilika za uigravanje igrača koji su kasnije pristigli u klub i kojima je dosad manje pružana prilika za igru:

„Moramo da promenimo par igrača u prvoj postavi, još uvek se neki igrači uigravaju, to su momci koji su kasnije došli u klub a imamo i dosta kvalitenih igrača koji zbog povreda nisu imali minutažu od mog dolaska u Surdulicu. Radi se o dobrim igračima, uglavnom internacionalcima. Iskombinovaćemo najbolje i nadamo se najboljem - jasan je Milanović