XS
SM
MD
LG

Pipan: Nismo iskoristili svoje šanse

Trener Zadra, Aleš Pipan, nakon poraza od Cedevite u četvrtfinalu ABA lige nije bio pretjerano nezadovoljan igrom svog tima.

''Čestitam Cedeviti na pobjedi ali i mi smo imali šansu da iznenadimo favorita no nismo uspjeli. Previše izgubljenih lopti i loš skok u odbrani, glavni su razlog poraza. Mada ne bih rekao da su moji momci razočarali. Oni su se borili i dali su sve od sebe. Bili smo lišeni pomoći naša dva igrača. Amerikanac Litl imao je problema sa zadnjom ložom. Falio je i Brzoja koji je imao privatnih obaveza u Zagrebu. Naša kratka klupa tako je večeras bila još kraća. Moji momci dali su maksimum. Bilo je i dobrih stvari ali i dosta grešaka, tako da imamo na čemu da radimo do starta sezone'', rekao je Pipan.

Zadar ove sezone ima dosta mladih igrača u ekipi a neki poput Planinića i Tomasa i večeras su pokazali potencijal.

''Mladi momci dobro rade, dobro treniraju i imaće dosta prostora da dokažu da su na dobrom putu. Ne bih nikog isticao nakon jedne utakmice ali oni su tu da igraju ono što se od njih traži. Trebaju slušati starije saigrače, trebaju slušati trenera i samo tako mogu ići dalje'', rekao je Pipan.

Foto: Youtube/ABA liga