XS
SM
MD
LG

Nole opet na Federera

Novak Đoković i Rodžer Federer mogu da se sastanu već u četvrtfinalu US opena, poznato je nakon današnjeg žrijebom u Njujorku.

U prvom kolu Đoković će se sastati sa Martonom Fučovičem iz Mađarske, 40. igrača na ATP listi, a ako prođe u drugo kolo, protivnik može da mu bude sunarodnik Viktor Troicki, koji će u prvoj rundi igrati protiv Tenisa Sandgrena iz SAD.

Federer na početku igra sa Japancem Jošihitom Nišiokom, a slijedi mu Per ili kvalifikant, a drugo kolo moglo bi da donese okršaj sa Nikom Kirjosom.

Prvi nosilac Rafael Nadal na startu igra sa sunarodnikom Davidom Fererom, prvi nosilac na njegovom putu jeste Karen Hačanov, a u četvrtoj rundi slijedi mu Kajl Edmund.

Na drugoj strani te četvrtine je finalista Vimbldona Kevin Anderson, koji na početku igra sa Rajanom Herisonom.

 Treću četvrtinu predvodi Huan Martin del Potro, kojem je prvi rival kvalifikant, koji bi već u trećoj rundi mogao da se sastane sa Endijem Marejem, koji prethodno mora da dobije Dakvorta i boljeg iz meča Lopes – Verdasko.

Na drugoj strani te četvrtine žrijeba je derbi prvog kola u kojem se, baš kao i u prvom kolu Vimbldona, sastaju Grigor Dimitrov i Stan Vavrinka.

 u ponedeljak, a titulu brani Rafael Nadal.

Foto/novakdjokovic.com