XS
SM
MD
LG

Turnir u malom fudbalu "Vidovdanska liga Mramorak 2018"

U mestu Mramorku kod Kovina održan je posle deset godina Turnir u malom fudbalu pod nazivom „Vidovdanska liga 2018“.Domaćin i organizator turnira bio je fudbalski klub Proleter, a na turniru je učestvovalo 14 ekipa iz Pančeva, Kovina, Dolova, Deliblata i Gaja. Predsednik organizacionog odbora turnira bio je Vasa Jekić koji je imao podršku i pomoć članova odbora, a za tehničku podršku turnira koji je svojim angažovanjem i iskustvom pomogao da se turnir održi bio nekadašnji sudija i uspešni sportski radnik Milutin Novosel. Organizatoi turnira obezbedili su sve da turnir protekne u što boljem svetlu i nagrađeni su peharima najbolje ekipe i pojedinci od organizatora turnira kao i mnogobrojne nagrade koje su dodeljene od pojedinih sponzora turnira. U finalnoj večeri gde se okupilo oko 400 gledalaca snage su prvo odmerile u revijalnom meču pioniri Proletera (Mramorak) i Radničkog (Kovin). Turnir su uspešnp sudili iskusne sudije Jovan Stankoviić (Dolovo) i Aleksandar Bogdanović (Pančevo).

U finalu turnira sastali : Brza hrana kod Drokija - Kafe Plej  11:5

Pobednička ekipa koja je osvojila pobednički pehar i nagradu od 80.000 dinara nastupila je u sastavu:Petar Ranđelović, Bogdan Milovac, Stojan Milovac, Ivan Karanfilovski, Miroslav Ivanišević, Dušan Deliblaćanin, Milan Petrović, Filip Pešterac, Marko Lukić.

Proglašeni su i najbolji pojedinci turnira koji su dobili prigodne poklone najbolji igrač turnira Filip Pešterac, najbolji golman Petar Ranđelović, a najbolji strelac turnira bio je Miljan Radivojev.

Nagrade je ispred organizatora turnira predao Vasa Jekić koji je na kraju rekao:

-„Uz pomoć mnogih ljudi posle dugog perioda organizovali smo turnir i mislim da smo se pokazali kao dobar domaćin i da će turnir ostati u lepom sećanju svima koji su učestvovali na ovom turniru. Dosta lepih detalja i zanimljivih utakmica je bilo na turniru i želim da istaknem da je bilo dosta publike i da su svi igrači pokazali svoje fudbalsko umeće u svom uzrastu. Vertujem da će mnogi od njih napraviti lepe fudbalske karijere i da ćemo se ponovo sresti na turniru sledeće godine u našem mestu.“-

 

Finalisti turnira u Mramorku

Organizacioni odbor turnira

Pioniri Proletera (Mramorak) i Radničkog (Kovin)