XS
SM
MD
LG

Vratio se OFK Titograd

Omladinski fudbalskI klub Titograd predstavio je danas novi grb. Tim povodom u prostorijama kluba organizovan je svečani prijem i ceremonija predstavljanja vizuelnog identiteta.

"OFK Titograd je klub koji je iznjedrio gotov sve što u crnogorskom fudbalu vrijedi. Pojedini od njih su dostigli svjetsku slavu i ostvarili san mnogih generacija OFK Titograda - počev od braće Miročević, Nikole Jovanovića (koji je jedini iz OFK Titograda prešao u Crvenu Zvezdu), pa do osobe koja je obilježila svjetski fudbal, a to je predsjednik FSCG Dejan Savićević i naravno Stevan Jovetić za kojeg se nadamo da će pokušati da dosegne makar dio slave koju je pronio Savićević", kazao je ovom prilikom predsjednik OFK Titograda Vladan Vujović.

Predsjednik je istakao da je u toku izrada monografije kluba.

"Kako ne bi nekog preskočili, odnosno izostavili, ja vas sve prisutne, a pogotovo starije molim da nam budete na raspolaganju, kako bi ta monografija kluba sačuvala od zaborava svakoga ko je na bilo koji način doprinio razvoju kluba".

Vujović je predstavljajući grb, predsjedniku FSCG Dejanu Savićevuću uručio dres sa brojem 10.

Nakon toga Savićević i Vujović su obavili ceremoniju svečanog predstavljanja grba.

Ovom prilikom uručene su i nagrade za izradu logotipa OFK Titograda.

Nagradu za treće mjesto i 150 eura dobio je David Ralević. Drugu nagradu i 250 eura dobilo je preduzeće Grafomateks.

Prvo mjesto i nagradu od 500 eura dobila je Ana Pajović.

Događaju su prisustvovali predstavnici medija, prijatelji kluba, ali i mnogi drugi koji su doprinjeli razvoju OFK Titograda.