XS
SM
MD
LG

Promovisana Žurnalova revija ''Rusija 2018'' (video)

Hotel “Bosna” je bio domaćin još jedne fudbalske manifestacije o kojoj će se dugo pričati, juče je u “Piano baru” promovisana za Republiku Srpsku luksuzna revija Sportskog žurnala posvećena predstojećem Svjetskom prvenstvu u fudbalu “Rusija 2018”, a sve uz partnerstvo Fudbalskog kluba Krupa, najuspješnijeg fudbalskog kolektiva u posljednje dvije sezone.

Ljubitelji fudbala, navijači Srbije i poklonici Mondijala u sperlativima su pričali o izdanju Sportskog žurnala koje upravo danas ugledalo svvjetla dana i može da se kupi na svim kioscima širom Republike Srpske po cijeni od četiri marke.

-Republika Srpska dobila je tu čast, i privilegiju, da prva promoviše luksuznu publikaciju “Rusija 2018” što Sportskom žurnalu Republike Srpske određuje i posebno mesto u afirmaciji sporta, u ovom slučaju fudbala, u ovom dijelu nekadašnje Jugoslavije – rekao je novinar-dopisnik Sportskog žurnala iz Banjaluke Slavko Basara.

Na simboličan način Slobodan Starčević, u posljednje dvije godine najbolji trener Republike Srpske izabran na manifestaciji “Dan fudbala” uručio je prvi primjerak revije Vinku Marinoviću, nekadašnjem igraču Kozare, Borca, Crvene zvezde i internacionalcu, nekadašnjem reprezentativcu SR Jugoslavije i aktuelnom selektoru mlade reprezentacije BiH.

Između ostalih skupu u hotelu “Bosna” prisustvovali su Rodoljub Petković, Zoran Trninić, Darko Maletić, Ognjen Valjić, Slobodan Tešić, Branko Kukolj, Zoran Dragišić, Darko Šegrt, Milenko Petrović, Slaviša Kralj, Mato Stranić, Stojan Janjetović, Mihajlo Bučinski, Siniša Račin…

Sve je pomno zabilježila i kamera RMD produkcije vlasnika i novinara Rade Dade Mićevića.

Iz Banjaluke i Republike Srpske poslana je jasna poruka selektoru Mladenu Krstajiću i njegovim Orlovima. Ostanite što duže u Rusiji!

FOTOGRAFIJE SA PROMOCIJE: