XS
SM
MD
LG

Krčmarević na Grbavici

Samo što je uručio otkaz Admiru Adžemu sarajevski Željezničar je rešio pitanje trenera. Ekipu će narednu sezonu voditi Slobodan Krčmareivić bivši fudbaler beogradskog Partizana.  On i Željezničar su pre dva sata parafoirali ugovor.

Krčmarević je igrao je u mlađim kategorijama Partizana i već u sezoni 1983/84. debitovao je za prvi tim "crno-belih", ali nije uspeo da se nametne i zadrži mesto u ekipi.

Nastavlja karijeru u Boru, a pravu afirmaciju doživljava u OFK Beogradu, za koji nastupa od 1988. do 1991. godine. Tu dokazuje da poseduje kvalitet za Partizan, pa se na velika vrata u leto 1991. vraća u Humsku 1 i postaje član ekipe koju je vodio Ivica Osim.

U naredne dve sezone, Krčmarević postaje standardna "jedanaestica" Partizana, i čini sjajan tandem po levoj strani terena sa levim bekom Nebojšom Gudeljom. Karijeru je nastavio na Kipru i u Grčkoj, završio je 2001. godine, a od poznatijih ekipa nastupao je za PAOK i Panionios.

Trenirao je nacionalne selekcije Srbije do U19 i do U21 godine, bio je trener u mlađim kategorijama Partizana, a sedeo je i na klupi OFK Beograda. Vodio je Apolon iz Limasola, a bio je i selektor Kazhastana do U21 godine. 

Slobodan Krčmarević /FOTO: Jura Benfi