XS
SM
MD
LG
12.05.2018 Administrator

Voždovac dočekuje Partizan

Na krov dolazi finalista kupa, specifičan će biti ambijent, jer će se utakmica odigrati bez prisustva publike. Ipak ljubitelji fudbala i cela sportska javnost će moći da posmatra meč na TV Arena. Meč je zakazan za nedelju 13.05.2018 u 19:00! Očekivanja pred meč su izneli Miloš Veselinović strateg Voždovca i kapiten Miloš Pavlović.

“Partizan i Crvena zvezda su nešto za šta posebna motivacija nije posebno potrebna. Jedina žal koja ostaje je što će ova prva utakmica da se odigra bez publike. Bez obzira na taj segment, bićemo jako motivisani da se protiv najboljih odmerimo na najbolji način.” – započeo je Veselinović.

Protivnik se plasirao u završnicu kupa Srbije: “Partizan je imao veoma bitnu utakmicu, revanš polufinala kupa, te im ovom prilikom i čestitam na plasmanu u finale.”

Gost i pored umora je ipak ozbiljan rival sa jakim karakterom:  “Partizan je ekipa koja primi “onakav” četvrti gol u prvoj utakmici u kupu sa Čukaričkim, zatim ekipa koja je promašila penal pri rezultatu 0:0 u revanšu i nakon svega toga se izdigne i u devedesetom minutu postigne gol, te plasira se u finale.  To samo pokazuje kakav karakter imaju i o kakvoj se ekipi radi. Odnosno iz kakvih situacija su se vratili i šta su uspeli da postignu. To govori o njihovom kvalietetu. Partizan je uvek Partizan.” – ističe Veselinović.

Kormilar Voždovca pred sobom ima najjači sastav svoje ekipe: “Vraća nam se Miša Mihajlov, ali i svi ostali igrači su zdravi i spremni. Mislim da ćemo moći da se suprostavimo Partizanu na najbolji mogući način i da pokušamo da ovu sezonu privedemo na način kako smo igrali. To je na jedan dobar način odnosno da igramo ono što smo igrali, da pokušamo ostvariti dobar rezultat. Takođe i iskoristimo i ovu priliku da afirmišemo mlađe igrače, ali i prikažemo sportskoj javnosti, jer će utakmica biti u direktnom tv prenosu.”

Miloš Pavlović zna kako se igraju utakmice sa večitim rivalima: “Uvek interesantne utakmice, ali na žalost pred praznim tribinama i moram reći da mi je jako krivo. Svima bi značilo da prisustvuju takvoj utakmici, kako nama igračima, tako i navijačima, jer nas očekuje veoma interesantan meč, meč u kojem će gledaoci moći da uživaju. “

Kapiten se slaže sa šefom: “Što se tiče same utakmice, Partizan je uvek Partizan, bez obzira na situaciju kod njih. Plasirali su se u finale kupa i rasterećeni dolaze na naš stadion. Motivacija nikad ne izostaje u takvim utakmicama i nadam se da ćemo da pružimo maksimum i pokušati da iznenadimo Partizan na našem Stadionu. “


Radnički 4 : 1 Napredak
Čukarički 1 : 3 Vojvodina
Partizan 2 : 0 Spartak
Crvena Zvezda 5 : 1 Voždovac
Konačna tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Crvena Zvezda 37 32 4 1 60
2 Partizan 37 23 8 6 43
3 Radnički 37 18 8 11 37
4 Spartak 37 18 7 12 37
5 Voždovac 37 16 8 13 33
6 Čukarički 37 16 9 12 32
7 Napredak 37 15 8 14 30
8 Vojvodina 37 14 8 15 28