XS
SM
MD
LG
27.04.2018 Administrator

U nedelju Ymajevi gostuju u Nišu

Na današnjoj konferenciji pred meč sa Radničkim u Nišu, medijima su se obratili šef stručnog štaba Miloš Veselinović i Alen Mašović, strelac dva gola na poslednjem meču protiv Vojvodine.

“Prethodne dve utakmice na domaćem terenu smo pobedili, što je i bio cilj, poored ostalih stvari koje potenciramo. Uspeli smo da osvojimo šest bodova koji nam daju izvesnu dozu samopouzdanja i sigurnosti i ta vera da ovo što radimo se i dodatno pojačala, jer uveliko daje rezultate. “ -započeo je Miloš Veselinović.

“Spremni smo, maksimalno treniramo i pripremamo se. Očekuje nas još jedna utakmica u kratkom vremenskom periodu, ali sam siguran da smo prilično dobro razumeli ciljeve i ideju igre i šta hoćemo da postignemo. Pretpostavljamo kakva nas utakmica očekuje u Nišu, svesni smo svih vrlina i mana i specifičnosti gostovanja, tako da ćemo da uradimo sve što možemo da bismo tu utakmicu odigrali na najbolji mogući način.” – spremno očekuje susret strateg Voždovca.

Alen Mašović je na poslednjem meču postigao dva gola, sledi gostovanje rivalu koji je dobro skeniran: “Treći put kako se sastajemo sa njima i imamo pozitivan skor. Doneli smo bod iz Niša jesenas, a na “krovu” smo osvojili sva tri boda. Siguran sam da nas očekuje jedna jako teška utakmica, jer znamo kako igra Niš. Mi ne nosimo belu zastavu i idemo da se nadigravamo, a bolji neka pobedi.” – jasan je Mašović.

Predstavnike medija je interesovalo da šef istakne vrline i mane narednog protivnika: “Niš je isuksna ekipa, imaju mnogo dobre pojedince. Način na koji igraju, pre svega pred svojom publikom može da napravi puno problema, imaju sjajnog strelca u ekipi, imaju iskusne Stojanoviće, zatim Mićića koji je lider na terenu, ali i Stanisavljevića i Babića. Imaju stvarno više načina kako mogu da ugroze ekipu ofanzivno, a sa druge strane u odbrani su u poslednje vreme imali nekoliko propusta u poslednjih par utakmica, a to smo i čuli od njihovog trenera u više navrata da im odbrana nije najjači deo tima.”

“Mi smo nedavno igrali sa njima, uslovi nisu bili isti, jer smo igrali na domaćem terenu i na drugačijoj podlozi, ali bili smo zaista jedan dobar rival, ta utakmica nam uvećava razlog za optimizam, već smo ih jednom pobedili nedavno i pokazali  smo da možemo da se nosimo i da možemo da ih nadigramo.” – završio je Veselinović.
 


Radnički 4 : 1 Napredak
Čukarički 1 : 3 Vojvodina
Partizan 2 : 0 Spartak
Crvena Zvezda 5 : 1 Voždovac
Konačna tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Crvena Zvezda 37 32 4 1 60
2 Partizan 37 23 8 6 43
3 Radnički 37 18 8 11 37
4 Spartak 37 18 7 12 37
5 Voždovac 37 16 8 13 33
6 Čukarički 37 16 9 12 32
7 Napredak 37 15 8 14 30
8 Vojvodina 37 14 8 15 28