XS
SM
MD
LG

Kamiondžije na Branoševcu dočekuju "Grebiće"

Zbog radova na fudbalskom stadionu u Priboju fudbaleri Fapa prinuđeni su da utakmicu 23. kola Srpske lige grupa Zapad protiv Poleta iz Ljubića kao domaćini igraju u Novoj Varoši na terenu Branoševac, gde svoje mečeve igra Zlatar, član Zlatiborske okružne lige. Meč između Fapa i Poleta igra se u nedelju od 15:30h.

Odmah nakon što je prošlog vikenda krenulo „umivanje“ Gradskog stadiona u Priboju, u susret MOSI postalo je jesno da će Fap do kraja prvenstva u Srpskoj ligi morati svoje susrete kao domaćin da igra van Priboja. Prvi izbor kamiondžija bio je pao na komšije iz Prijepolja, imajući u vidu stanje terena u kojem se nalazi igralište Polimlja. Međutim, očigledno da klub iz Prijepolja nije bio spreman da ustupi svoje igralište Fapu te su pribojci morali da posegnu za alternativnim rešenjem, kao dobri domaćini u susret su im izašli susedi iz Nove Varoši. Ipak uz uprave Fapa kažu da je za sada izvesno da će se susret protiv Poleta igradti u Novoj Varoši, dok će se konačna odluka o tome gde će naredne susrete kao domaćini igrati doneti za nekoliko dana.

Posle 22 odigrana kola Fap se nalazi na 15 mestu sa 19 osvojenih bodova, dva boda manje od ekipe Tutina, tima koji je prvi iznad crte za ispadanje u niži rang.

Pre nego što Fap odigra svoj meč publika u Novoj Varoši će u subotu 14. aprila moći da posmatra Zlatar koji u 20. kolu Zlatiborske okružne lige , dočekuje komšije iz Čajetine. Utakmica počinje u 15.30h.