XS
SM
MD
LG

Zvanično: Izvršni odbor FSS potvrdio Mladena Krstajića kao selektora Srbije

U Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi održana je sednica Izvršnog odbora FSS kojom je predsedavao predsednik Slaviša Kokeza.
Odlukom čelnih ljudi Fudbalskog saveza Srbije usvojen je predlog Stručnog odbora FSS da se za selektora „A“ reprezentacije imenuje Mladen Krstajić. Bivši istaknuti reprezentativac i član stručnog štaba najboljeg državnog tima u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, predvodiće Orlove u Rusiji. Prethodno je Izvršni odbor usvojio ostavku Mladena Krstajića na članstvo u IO FSS.
Najbolju reprezentaciju Srbije očekuju i dve provere pred Mundijal, a rivali će biti Maroko, 23. marta u Torinu, i Nigerija, četiri dana kasnije u Londonu.
Selektora je dobila i kadetska reprezentacija Srbije, a generaciju 2001.(U-17) predvodiće Ivan Jević. On je nasledio Milana Obradovića koji će u narednom periodu biti član stručnog štaba „A“ reprezentacije. Kadetsku selekciju očekuje drugi krug kvalifikacija za plasman na Evropsko prvenstvo, domaćin turnira biće Češka od 21. do 27. marta, a rivali našim nadama biće pored Češke, još selekcije Španije i Ukrajine.

FSS.rs